Külföldre költözők! Hogy sikerült a honvágyat leküzdenetek?
Nekem egy percig se volt még bár sok minden közre játszik.
1 éve jöttem ki és 30 vagyok, szóval éltem eleget otthon, sokat is. Ausztriában lakom most, az otthonomtól 500km-re, ami 4-5 óra alatt megtehető. Pár haver, de sok ismerős és környékbeli él itt. A legtöbb haverom már külföldön él.
Sokkal jobb itt élni mind otthon. Ami a legjobban hiányzik, a két unokahúgom, de ők Pest mellett laknak ami innen 3 óra. Szóval szerintem ezek miatt nincs nekem. Amúgy sok sikert!
Sosem volt honvágyam, mivel okai voltak annak, amiért elhagytam az országot :) Meg mivel nem vagyok lokálpatrióta (szintén okokkal :D)
Persze a szülői ház néha hiányzik, meg azért Pest is klafa város, de ezen kívül max a túró rudi :))
Emberfüggő nagyon. Tudok olyat, aki már 10 éve van kint, s egy kezén megtudja számolni hányszor jutott eszébe az 'óhaza', míg más már 2-3 hét után megbolondult és vágyott vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!