Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nő lakotars 34 eves letere...

Nő lakotars 34 eves letere hajnal 2 kor jar haza, es kemenyen neki all a kajasedenyekkel tanyerokkal zorogni, mosogatni. Aludni nem lehet tole. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

en 24 f vagyok, de komolyan mondom, hogy 18 eveseket megszegyenitve csavarog, minden nap ez megy.... egy szalmaszalat nem tesz keresztbe, a kajajat kiszorja, maga utan nem takarit ossze, ott rohad a kovon 2 hete amiket kiszort...

most mi a velemenyetek az ilyen emberrol? igazi feleseg alapanyag, nem?

de engem meg bacogat, ha csopog a csap, az ajtomat csukjam allandoan, az ajtot amikor meg elmegy, mindharommal razarja, pedig 5 percel utana megyek en is, fel ora zarkozas.... elvileg diplomas embernek ennyire azert mar elore kene gondolkoznia, nem?

( nem, nem koltozok el)

2017. okt. 6. 11:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:
inkabb megirom neki, hogyha fel akar ebreszteni, azt ne zorgessel tegye....
2017. okt. 6. 15:28
 52/63 A kérdező kommentje:

tiszta titokzatos lennèk...

nem, akkor is zavarna a retek, ha lefekudnwnk, csak ha kozelebb allna a szivemhez, mèg elnezobb lennek... habar sztem alapjaraton is elegge jofej vagyok

2017. okt. 6. 15:29
 53/63 A kérdező kommentje:
tudtok valami jo csajozos szoveget ilyen esetekre?
2017. okt. 6. 15:30
 54/63 A kérdező kommentje:

ha ennyire arra van igenye, hogy felketsen, azt ne doboz zorgessel jelezze...

ez lesz a szoveg...

2017. okt. 6. 16:03
 55/63 ~GekkóNiki~ ***** válasza:
100%

Minden nővel össze akarsz feküdni, tökmindegy milyen igénytelen.

Gratulálok, igazi férj alapanyag vagy!

2017. okt. 6. 16:05
 56/63 A kérdező kommentje:

na most meg mipoccs van?

eddig en voltam a szar, a csaj a szent, mostmar nemcsak en vagyok gáz hanem a csaj is?

2017. okt. 6. 16:07
 57/63 anonim ***** válasza:
100%
Tuti szűz vagy még.. 😂 nyomi
2017. okt. 6. 16:13
 58/63 anonim ***** válasza:
0%
Itt mindenki 34 éves szingli csaj aki éjszaka mosogat? :D mi ez a népharag? Szegèny kèrdezö csak aludni akarna hajnali 2kor
2017. okt. 6. 16:25
 59/63 ~GekkóNiki~ ***** válasza:

Én eddig meg sem szólaltam.

Nem normális, hogy hajnal 2-kor mosogat.

Azzal nincs baj ha eljár, de csendben is hazalehet jönni.

Ezt meg kell vele beszélned, illetve azt is, hogy nem takarít.

De bakker, mi az, hogy ,,feleség alapanyag”?:’DD Itt taglalod, hogy milyen igénytelen, meg stb. utána meg, hogy majd jól ,,gerincre vágod”.

???

2017. okt. 6. 16:48
 60/63 A kérdező kommentje:
az azt jelenti, hogy gerincre vagni jo lenne, kicsivel tobbre is, de ennyi... tobb nem lehetne...
2017. okt. 6. 17:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!