Nő lakotars 34 eves letere hajnal 2 kor jar haza, es kemenyen neki all a kajasedenyekkel tanyerokkal zorogni, mosogatni. Aludni nem lehet tole. Mit csinaljak?
en 24 f vagyok, de komolyan mondom, hogy 18 eveseket megszegyenitve csavarog, minden nap ez megy.... egy szalmaszalat nem tesz keresztbe, a kajajat kiszorja, maga utan nem takarit ossze, ott rohad a kovon 2 hete amiket kiszort...
most mi a velemenyetek az ilyen emberrol? igazi feleseg alapanyag, nem?
de engem meg bacogat, ha csopog a csap, az ajtomat csukjam allandoan, az ajtot amikor meg elmegy, mindharommal razarja, pedig 5 percel utana megyek en is, fel ora zarkozas.... elvileg diplomas embernek ennyire azert mar elore kene gondolkoznia, nem?
( nem, nem koltozok el)
tiszta titokzatos lennèk...
nem, akkor is zavarna a retek, ha lefekudnwnk, csak ha kozelebb allna a szivemhez, mèg elnezobb lennek... habar sztem alapjaraton is elegge jofej vagyok
ha ennyire arra van igenye, hogy felketsen, azt ne doboz zorgessel jelezze...
ez lesz a szoveg...
Minden nővel össze akarsz feküdni, tökmindegy milyen igénytelen.
Gratulálok, igazi férj alapanyag vagy!
na most meg mipoccs van?
eddig en voltam a szar, a csaj a szent, mostmar nemcsak en vagyok gáz hanem a csaj is?
Én eddig meg sem szólaltam.
Nem normális, hogy hajnal 2-kor mosogat.
Azzal nincs baj ha eljár, de csendben is hazalehet jönni.
Ezt meg kell vele beszélned, illetve azt is, hogy nem takarít.
De bakker, mi az, hogy ,,feleség alapanyag”?:’DD Itt taglalod, hogy milyen igénytelen, meg stb. utána meg, hogy majd jól ,,gerincre vágod”.
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!