Nő lakotars 34 eves letere hajnal 2 kor jar haza, es kemenyen neki all a kajasedenyekkel tanyerokkal zorogni, mosogatni. Aludni nem lehet tole. Mit csinaljak?
en 24 f vagyok, de komolyan mondom, hogy 18 eveseket megszegyenitve csavarog, minden nap ez megy.... egy szalmaszalat nem tesz keresztbe, a kajajat kiszorja, maga utan nem takarit ossze, ott rohad a kovon 2 hete amiket kiszort...
most mi a velemenyetek az ilyen emberrol? igazi feleseg alapanyag, nem?
de engem meg bacogat, ha csopog a csap, az ajtomat csukjam allandoan, az ajtot amikor meg elmegy, mindharommal razarja, pedig 5 percel utana megyek en is, fel ora zarkozas.... elvileg diplomas embernek ennyire azert mar elore kene gondolkoznia, nem?
( nem, nem koltozok el)
nah, megegy hulye...
szerinted mennyire normalis dolog minden egyes nap, szo szerint hajnal 2 ig csavarogni?
Szerintem tok normalis dolog, ha jol erzi magat. En sem fekszem le pl soha hajnal 2 elott, altalaban olyankor meg filmet nezek, de ilyen szempontbol szerintem tok nyolc, hogy valaki otthon van vagy valahol mashol erzi epp jol magat.
Az egyetlen amit jogosan kifogasolsz, hogy zajong amikor te aludnal. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!