Nő lakotars 34 eves letere hajnal 2 kor jar haza, es kemenyen neki all a kajasedenyekkel tanyerokkal zorogni, mosogatni. Aludni nem lehet tole. Mit csinaljak?
en 24 f vagyok, de komolyan mondom, hogy 18 eveseket megszegyenitve csavarog, minden nap ez megy.... egy szalmaszalat nem tesz keresztbe, a kajajat kiszorja, maga utan nem takarit ossze, ott rohad a kovon 2 hete amiket kiszort...
most mi a velemenyetek az ilyen emberrol? igazi feleseg alapanyag, nem?
de engem meg bacogat, ha csopog a csap, az ajtomat csukjam allandoan, az ajtot amikor meg elmegy, mindharommal razarja, pedig 5 percel utana megyek en is, fel ora zarkozas.... elvileg diplomas embernek ennyire azert mar elore kene gondolkoznia, nem?
( nem, nem koltozok el)
Én vagyok provokatív? Egy vadidegennek akarod megmondani, hogyan éljen.
És amíg ez korlátozódik arra, hogy ne hagyjon maga után szart és ne zajongjon, teljesen jogos a kérésed.
De azon keseregni, hogy úgy éli az életét, hogy az neked nem tetszik... ez tiszta beteg dolog.
Az életvitelével semmi gond, illetve nem itélkezhetsz felette. Ő élete, ő döntése hogy cseszi el.
A gond azzal van hogy annyi tapintat nincs benne hogy éjjel ne csörömpöljön amikor a másik alszik.
Emiatt viszont neked kellene kinyitni az evőnyílásodat ami az arcod előlapján van.
Így megy ez az életben, ha valami zavar, meg kell mondani a másiknak. Ha meg nincs kompromisszum, valakinek menni kell.
Vagy erőt veszel magadon és megbeszéled vele vagy elköltözöl...
Látsz ezen kívül más opciót?
szerintem meg te vagy valami provokatív köcsög
nem csoda, hogy nem tudsz beszélni vele
szerintem ki se nyitod a szád, ha otthon van
na figyelj te barom
leszarom h hogy eli az eletet... szimplan jellemeztem a csajt, hogy milyen az altalanos magatartasa...
28
nah megegy tulreagalos idiota...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!