Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Piszkálnak a buszon. Mit tegyek?

Tomi;D kérdése:

Piszkálnak a buszon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vidékről járok be városi iskolába. Reggel nem ,de hazafele több volt osztálytársammal találkozok (és persze a haverjaikkal) és általánosban mindig én voltam a srác ,akit lehetett basztatni ,ezért ha meglátnak rögtön belém kötnek. A buszon csúnyán beszélnek velem pl: Kiverem a fogad ,ha meglátlak a buszon. Új osztálytársaimmal neki álltam gyúrni ,hátha az segít. És általában 3-an minimum vannak a buszon. Mindegy ,hogy 5-6-7 órám van.
2017. szept. 6. 14:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#11:

Hail, Sensei! :D

2017. szept. 7. 11:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Nah, mit csináltál?
2017. szept. 7. 17:15
 13/18 anonim ***** válasza:

A bitchslap jó ötlet az önvédelmet oktató kollégától, pont a megfelelő mértékben lealázó, és mégsem vered rokkantra a hülyegyereket.

Támogatom.

2017. szept. 7. 17:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez a gyerek 8 évig "csicska" volt. Nem tudom kikkel áll szemben, de felénk egy ilyen "bitchslap" után szarrá verték volna a teli busz közepén.
2017. szept. 8. 15:25
 15/18 Bihar Valatonon ***** válasza:

Ne foglalkozz a pontozással egyik, hogy értelmetlen másik meg legtöbben próbálnak "békés megoldást" találni mindenre...:)

Az oké te voltál a kis srác akit lehet b..sztatni, de itt már az első beszólásnál elég határozottan kellett volna hangsúlyozni, hogy csak voltál...nem kell elkezdeni verekedni, de ha az első ilyen esetben igen határozottan és keményen lereagálod akár szóban és ráutaló magatartással akkor onnantól visszafogják magukat...

2017. szept. 9. 01:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Iszonyat agresszív válaszok érkeztek, és nem is értek velük egyet! Egyrészt attól, hogy valakit megfenyegetnek, még nem csicska! Ennyi erővel bárkit, akit valaha megfenyegettek, és utána okosan kitért a konfliktus elől! Másodszor, nagyon buta ember az, aki kiáll nála erősebbel! Ilyen súlyos fenyegetések után simán kihívhatnád a rendőröket, nem tudom mit csinálnának, de többet érne, mint vissza szólni meg agyon veretni magad a túlerővel szemben!
2017. szept. 11. 16:31
 17/18 anonim ***** válasza:

*Ennyi erővel bárki az, aki okosan kitért a konfliktus elől. (javítva)

Nyilván nem vagy az, és más sem, aki öngyilkos akció helyett inkább elsétál. Amúgy nem értem, hogy lehet ennyi agresszív "gyúrd ki magad és bosszúld vissza a bántamazást" hozzászólás, bármennyire is hihetetlen, aki nem foglalkozik vele, annak van könnyebb dolga. Régebben normális válaszok érkeztek,nem tudom most mi történt hogy ilyen válaszok érkeztek!

2017. szept. 11. 16:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne gyúrd ki magad, élj egészségesen, de nem kell kigyúrnod magad meg önvédelemre járnod, emiatt ne borítsd fel ennyire az életed, maradj olyan, amilyen voltál.

(Csak hogy kompenzáljam a sok hülyeséget, ami eddig írtak a többiek.)

2017. szept. 11. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!