Lehetséges, hogy valaki Nagykátáról járjon be minden nap Pestre dolgozni?
Figyelt kérdés
Nagyon fárasztó szerintetek?2017. aug. 29. 12:21
1/8 anonim válasza:
Az én ismerősöm minden nap bejár Pestre. Fárasztónak fárasztó de ez van. Vonattal viszonylag gyorsan fel lehet jutni.
2/8 anonim válasza:
Én sokkal messzebről járok Pestre.
3/8 A kérdező kommentje:
#2 Honnan?
2017. aug. 29. 12:52
4/8 anonim válasza:
igen miért ne?
ismerősöm Gyömrőről jár be
én is pl 2 órát utazok reggel és délután is évek óta
5/8 anonim válasza:
Nagykáta nincs is messze :) Simán be lehet járni.
6/8 anonim válasza:
A Ceglédi ingázóval(vonat) simán.
7/8 anonim válasza:
Nagykátáról nagyon sokan járnak naponta Pestre dolgozni, de arról nem hallottam, hogy Nagykáta átköltözött a ceglédi vonalra
8/8 anonim válasza:
Szia Nagykáta! Itt Szentmártonkáta :D ! Természetesen lehetséges, sőt rengetegen csinálják is ezt.
Fárasztó-e? Igen. Persze el lehet tölteni az időt sok-mindennel. Én befele aludtam,hazafele olvastam, csacsogtam.
Dühítő a felsővezeték-szakadás, amikor 3 órán át nincs vonat.. de ekkor jön busz a Stadionoktól.
Mindent meg lehet oldani. A kérdés, megéri-e.
8hónapig ingáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!