Segítenének akik korán járnak dolgozni?
Szóljon nyugodtan.
Nem normális a szomszédod hozzállása.
Ő is köteles tűrni a normál élettel járó hangokat, zajokat (igen, a reggeli wc lehúzás, a felsíró csecsemő, a húsklopfoló és még a léakásban tartott állat hangja is iode tartozik).
Ne idegesítsd fel magadat, neked ebből károd nem fog származni.
Javasold neki, hogy mivel őt zavarja a hang, tegyen ellene (szigeteléssel, szőnyeggel füldugóval stb.)
Esetleg jelezheted, hogy téged pedig pontosan ugyanennyire zavar az, amikor ő meg pl. este csinálja ugyanazokató, amit te hajnalban.
Bőven nem meríti ki a csendháborítás fogalmát sem, amit csinálsz, de javasold neki, hogy menjen nyugodtan a jegyzőhöz is birtokvédekmet kérni, körbe fogják röhögni :)
Szomszédod jó lenne ha észrevenni, hogy nem egyedül ő létezik a világon. Főleg társasházban...mégis hova gondol? Hogy majd munkahelyet váltasz, mert ő aludni akar?
Amúgy nyugodtan szólhat, a közös képviselő majd jól kiröhögi.
Az elettarsam 4-kor kel. En is vele kelek rendszerint az oramra. De igy is meg kell kernem, h kapcsolja fel a villanyt, mertsokszor elalszom. ( Nekem kotetlen a munkaidom, de szeretek koran kelni.)
Szoval mellettem ordithat,rangathat, akkor se ebredek fel :D
Szoval a szomszedod rossz alvo. Az etkezeset at kellene valtoztatnia. Nekem is az segitett, mert mindig rossz alvo voltam.
N
szomszédhoz kopogjatok be, adjatok neki füldugót (bármely patikába kapható pá 100ft os tétel) és meg lehet neki mondani, hogy kapja be!
De azt is fel lehet ajánlani neki, hogy mostantól ő tart el titeket, és akkor nincs 5 kor való fölkelés.
közös képviselőt meg ha ismeritek, akkor elé lehet menni a dolognak és beszélni vele erről. Normális, akkor kb ki fogja röhögni a szomszédotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!