Csendháborítás?
a szomszédomnak most hozatak fát, és azt pakolják. olyan hangosan, mintha az én szobámban lennének.
ezért lehet rendőrt hívni?
Este tíz óra után hivhatod őket ha még mindig ezt csinálják
Vagy egyszerűen kérd meg őket hogy legyenek szívesek máskor csinálni vagy hallkabban
Persze. A csendháborítás egyébként nincs időhöz kötve, délután kettőkor is el lehet követni.
Egyébként, ha nem egy bunkó, állandóan problémás szomszédod van, akkor lehet, megérné neki jelezni.
végülis kihívtam a rendőröket, de eredménye nem volt
"hadj pakolják, azt mondták majd 1,5 óra múlva befejezik." (valószínűleg reggelig eltart, mert közbe elmennek piálgatni)
Teljesen mindegy, hogy közbe leszedik a házam oldalát (tényleg esik le a vakolat, ahogy rárakták a fát, és ahogy hordás közben nekimennek)
A rendőrök amúgy persze be sem mutatkoztak, amikor feljelentés szót említettem, az egyik rendőr még kiakadt, hogy csak ő intézhet feljelentést ebben az esetben
én ilyet még nem hallottam
Kva jó... :(
Múltkor én is kihívtam a rendőröket csendháborítás miatt. Számomra alap, hogy amikor ilyen miatt telefonálok, mondom a nevem, lakcímem. Utána a panaszt. Telefon másik végén visszakérdeztek, hogy akkor az én lakcímemen van-e a hangos zene. Mondtam, hogy nem, ha nálam szólna, nem telefonálnék, hanem letekerném a hangerőt...
Ha iszogatás után netán' nekiállnának még pakolni, hívd ki a rendőröket ismét.
Ha pedig kárt okoztak Neked a szomszédok, szembesítsd vele őket, amikor józanok... (Ha van értelme...)
Ha neked normális az, hogy este 10-re hozatnak fát és hajnali 4-ig pakolnak, akkor szerintem neked kellene a sírba menni. :)
A fél utca nem aludt tőlük. Vannak, akik dolgozni is járnak reggel
Na mindegy, köszönöm a válaszokat
Falu vagy kisváros ?
Megvárhatták volna a reggelt is.De ilyenért kihívni a rendőröket surmóság :D
Kibírtad nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!