Mit lehet tenni ne csengessenek örökké?
Naponta többször hozzám csengetnek fel,hogy engedjem be a lépcsőházba,mert ilyen-olyan szórólapot,újságot hoztak!! Hiába mondom tegye kint a kosárba,azt mondja azt nem lehet! Már annyira unom szaladjak a kaputelefonhoz mert nagyon hangos, a gyerekemet állandóan felébresztik! Le mégsem szerelhetem,mert elég sok csomagot hoznak,akkor ők sem tudnak elérni
Miért kell az emberek postaládáját teletömni ökörségekkel?
Én lemennék legalább egyszer lásd mit visznek? Ha csak vásárlási szórólapok akkor ne érdekeljen. De lehet, hogy olyan valamit visznek ami örökre megváltoztatja az életed és a gyermekedét! Van olyan tájékoztatás amit mindenkinek személyesen kell betenni. Saját tapasztalatból mondom. Nyilván szomorú, hogy olyan időpontban érnek oda amikor alszik a kisgyermek. Esetleg nem tudnál a csengő alá betenni valamit ebben az időpontban? Sajnos az emberek többsége se este, se hétvégén még éjszaka sincsenek otthon és valóban fontos, hogy egy világméretű életmentő munka tájékoztatóját megtalálják a közelgő katasztrófa előtt.
Nyilván ezt nem hetente visszük!
"várjon egy pillanatot, lemegyek"
Lemennék és szépen beszélnék a fejével.
Köszönöm. Lecseréltetni ,hogy lehet? 1 2 ugye a csengő,ezt a legkönnyebb nekik megnyomni! :(
Nem szoktam beengedni őket,sőt ki is osztom,hogy már unom a hülyeségüket! Volt amikor lementem megnéztem. Semmi világmegváltót nem hoztak,csak a kukába valót! :)
Postaládára is kiírtam,nem kérek szórólapot,mégis beleteszik!Oltári bunkók,még ha ez a munkájuk,akkor is!
-"Kovács Péter urológus magánrendelője, miben segíthetek?"
-"Kovács Péter vagyok, amennyiben a sátánista rituálé iránt
érdeklődik, kedden kezdünk"
- Röhögj mint egy idióta
- (meleg hangon) "Sziaaa, hagyd a szórólapokat, rááééérsz?"
- "Sanyi, te vagy az, ugye? Gyere fel gyorsan, megoldottam, csak mindenhonnan csöpög a vér"
- Utánozz valami idegesítő rajzfilmfigurát
- "Van egy perce beszélgetni az Úr Megváltóról, Jézus Krisztusról?" addig olvass neki a Bibliából/hordj össze minden sületlenséget a szeretről, megbocsájtásról és bűnről amíg le nem teszi. Ne engedd be. Ha a szavadba akar vágni, beszélj erőszakosabban. Igen, a szeretetről.
- "A fiam ma hajnalban érkezett haza, meg kellett szakítani az - amúgy eddig zsinórban 14 meccset megnyert - birkózóbajnokságát Oroszországban, mert tegnap tudtuk meg hogy a várandós menyasszonyát autóbaleset érte, MI LEHET ANNYIRA ROHADTUL FONTOS?"
". De lehet, hogy olyan valamit visznek ami örökre megváltoztatja az életed és a gyermekedét!"
😄😄😄😄 de jót röhögtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!