Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni ne csengessene...

Mit lehet tenni ne csengessenek örökké?

Figyelt kérdés

Naponta többször hozzám csengetnek fel,hogy engedjem be a lépcsőházba,mert ilyen-olyan szórólapot,újságot hoztak!! Hiába mondom tegye kint a kosárba,azt mondja azt nem lehet! Már annyira unom szaladjak a kaputelefonhoz mert nagyon hangos, a gyerekemet állandóan felébresztik! Le mégsem szerelhetem,mert elég sok csomagot hoznak,akkor ők sem tudnak elérni

Miért kell az emberek postaládáját teletömni ökörségekkel?

2017. aug. 7. 13:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha szórólapos jön, minden alkalommal mondd azt, hogy te nem engeded be, csengessen máshoz. Egy idő után hátha megjegyzik...
2017. aug. 7. 13:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Cseréltesd le a kapucsengő számát.
2017. aug. 7. 13:32
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Én lemennék legalább egyszer lásd mit visznek? Ha csak vásárlási szórólapok akkor ne érdekeljen. De lehet, hogy olyan valamit visznek ami örökre megváltoztatja az életed és a gyermekedét! Van olyan tájékoztatás amit mindenkinek személyesen kell betenni. Saját tapasztalatból mondom. Nyilván szomorú, hogy olyan időpontban érnek oda amikor alszik a kisgyermek. Esetleg nem tudnál a csengő alá betenni valamit ebben az időpontban? Sajnos az emberek többsége se este, se hétvégén még éjszaka sincsenek otthon és valóban fontos, hogy egy világméretű életmentő munka tájékoztatóját megtalálják a közelgő katasztrófa előtt.

Nyilván ezt nem hetente visszük!

2017. aug. 7. 13:37
 4/13 anonim ***** válasza:

"várjon egy pillanatot, lemegyek"

Lemennék és szépen beszélnék a fejével.

2017. aug. 7. 13:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vársz épp senkit, és alszik a gyerek, akaszd le a kaputelefont. Elég, hogy akkor a helyén legyen, ha csomagot vársz
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Lecseréltetni ,hogy lehet? 1 2 ugye a csengő,ezt a legkönnyebb nekik megnyomni! :(

Nem szoktam beengedni őket,sőt ki is osztom,hogy már unom a hülyeségüket! Volt amikor lementem megnéztem. Semmi világmegváltót nem hoztak,csak a kukába valót! :)

Postaládára is kiírtam,nem kérek szórólapot,mégis beleteszik!Oltári bunkók,még ha ez a munkájuk,akkor is!

7/13 A kérdező kommentje:
Jaa bocsi,kimaradt,nem kisgyerek! Már dolgozik,de állandó éjszakás és nappal jó lenne aludnia,de ezektől a birkáktól nem tud! :(
2017. aug. 7. 13:53
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

-"Kovács Péter urológus magánrendelője, miben segíthetek?"

-"Kovács Péter vagyok, amennyiben a sátánista rituálé iránt

érdeklődik, kedden kezdünk"

- Röhögj mint egy idióta

- (meleg hangon) "Sziaaa, hagyd a szórólapokat, rááééérsz?"

- "Sanyi, te vagy az, ugye? Gyere fel gyorsan, megoldottam, csak mindenhonnan csöpög a vér"

- Utánozz valami idegesítő rajzfilmfigurát

- "Van egy perce beszélgetni az Úr Megváltóról, Jézus Krisztusról?" addig olvass neki a Bibliából/hordj össze minden sületlenséget a szeretről, megbocsájtásról és bűnről amíg le nem teszi. Ne engedd be. Ha a szavadba akar vágni, beszélj erőszakosabban. Igen, a szeretetről.

- "A fiam ma hajnalban érkezett haza, meg kellett szakítani az - amúgy eddig zsinórban 14 meccset megnyert - birkózóbajnokságát Oroszországban, mert tegnap tudtuk meg hogy a várandós menyasszonyát autóbaleset érte, MI LEHET ANNYIRA ROHADTUL FONTOS?"

2017. aug. 7. 14:04
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
Kérdezd meg a közös képviselőt, ki programozta a kapucsengőt, az b 10 perc alatt megcsinálja. Hasonló bajunk volt nekünk is, csak épp az alkoholista lakó szukája nyomta mindig félre a gombot. Finoman közöltem vele, hogy fogom rajta használni a kaputelefont, ha még egyszer fel mer csengetni, de a biztonság kedvéért átporgramoztattam a kapucsengőt.
2017. aug. 7. 14:34
 10/13 anonim ***** válasza:

". De lehet, hogy olyan valamit visznek ami örökre megváltoztatja az életed és a gyermekedét!"

😄😄😄😄 de jót röhögtem!

2017. aug. 7. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!