Mit csináljak a szomszédunkkal?
Elhiszem, hogy elég idegesítő. Amíg albérletben laktunk, a mi szomszédunk is undorítóan tüsszögött. Hangosan, sokat, gusztustalanul. A belem kifordult tőle.
De mit lehet vele tenni? Ha tüdőrákos vagy dohányos, akkor ez megváltozni nem fog. Marad a költözés.
Első! Sajnálom,remélem valamivel enyhíteni tudod a fájdalmaidat!
Elhiszem én,hogy nem lehet neki kellemes,de ez sem állapot,hogy az egész utca ettől hangos,olyan szinten csinálja,hogy már nekem kell tőle hánynom,de persze nagyon nem lehet sajnos mit tenni ellene,szóltunk már neki,de hiába,orvoshoz nem is akar menni,szerinte nincs is semmi baja,mi képzelgünk... van egy 5 éves kislánya akivel állandóan ordibál,a köhögés/tüsszögés mellett az ordítozásait is halljuk,szerencsétlen kislány... nem tudom,hogy az anyukája hol van,mert csak ketten laknak itt,ő meg ez a mocsok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!