Mit csináljak a szomszédunkkal, mindig a kertünk elé parkol?
Bocsánat a kiírásért...
Van egy hétvégi telkünk, szemben behízelgő de tapló szomszédokkal. Nekünk nincs kocsijuk, nekik van. Eleinte csak néha-néha álltak át, minden féle indokkal (fűnyírás, stb.) most már amikor jönnek, automatikusan a mi házunk elé állnak be.
Nem azt mondom, mert a gyepemnek nem lesz semmi baja tőle. De mi van ha például hozzánk jönnek vendégek autóval? Meg eleve: Az a mi telkünkhöz tartozik, mi sem állnánk elé!(Mondjuk sajnos szerintem jogilag ez közterület, de akkor is ez egy hallgatólagos megállapodás- ki látott ilyet?)
Neki is van a háza előtt elegendő hely!
Már próbáltam szép szóval, nem használt. Feljelenteni nem akarom. Mit tehetnék még?
Nem egyszerű mivel közterület.Ültess valamit oda (bokrot ,virágot....).Nálunk van olyan aki azért parkol más elé mert nála csúnya lesz a fű ha kiég a kocsi alatt .Az ilyen emberek nem normálisak ,és azt hiszik ők mindent megtehetnek.Ha eléd pakol és ott vagy,én a helyedbe átdobálnám elé a cuccot ,hogy vegye észre magát.
Első voltam
magyarázat, második sor vége!
"Nekünk nincs kocsijuk, nekik van. "
hahahahaha!!:D
drasztikus megoldás: 8db 40es szög , az összes kereket két irányban kitámasztani, aztán angolosan távozni
többet tuti nem áll oda :)
Díszkövek vagy díszbokrok.
Hogy miért van ennyi paraszt? Mert aki nem az, az meghúzza magát és nem mer konfrontálódni, így a paraszt azt hiszi, mindent megtehet. Nézd, te is csak itt pitsogsz nekünk ahelyett, hogy lerendeznéd a dolgot a szomszéddal, ahogy kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!