Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak a szomszédunkkal...

Mit csináljak a szomszédunkkal, mindig a kertünk elé parkol?

Figyelt kérdés

Bocsánat a kiírásért...

Van egy hétvégi telkünk, szemben behízelgő de tapló szomszédokkal. Nekünk nincs kocsijuk, nekik van. Eleinte csak néha-néha álltak át, minden féle indokkal (fűnyírás, stb.) most már amikor jönnek, automatikusan a mi házunk elé állnak be.

Nem azt mondom, mert a gyepemnek nem lesz semmi baja tőle. De mi van ha például hozzánk jönnek vendégek autóval? Meg eleve: Az a mi telkünkhöz tartozik, mi sem állnánk elé!(Mondjuk sajnos szerintem jogilag ez közterület, de akkor is ez egy hallgatólagos megállapodás- ki látott ilyet?)

Neki is van a háza előtt elegendő hely!

Már próbáltam szép szóval, nem használt. Feljelenteni nem akarom. Mit tehetnék még?

2010. máj. 24. 20:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nálunk az utcába szinte divat hogy a nyaraló tulajdonosok más elé állnak .Most Épp az egyik füvesítés címén lemadzagozta maga elött ,így védi a területét.Amikor elém beálltak ,igaz nekem van kocsim ,simán beálltam a kapujába az illetőnek,azóta elém nem mer.De van olyan is itt aki bazi nagy köveket rakott ki maga elé,közé meg valami liliom bokrokat ültetett,így védekezik.
2010. máj. 24. 21:00
 2/18 A kérdező kommentje:
De miért ilyen bunkók az emberek??? Én ilyet soha nem tennék!
2010. máj. 24. 21:03
 3/18 anonim ***** válasza:
Valami védőoszlopot-védőkerítést csináltass oda, bunkó emberek meg voltak-vannak-lesznek, nem lehet velük mit csinálni.
2010. máj. 24. 21:05
 4/18 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű mivel közterület.Ültess valamit oda (bokrot ,virágot....).Nálunk van olyan aki azért parkol más elé mert nála csúnya lesz a fű ha kiég a kocsi alatt .Az ilyen emberek nem normálisak ,és azt hiszik ők mindent megtehetnek.Ha eléd pakol és ott vagy,én a helyedbe átdobálnám elé a cuccot ,hogy vegye észre magát.

Első voltam

2010. máj. 24. 21:12
 5/18 anonim ***** válasza:
Elém azért parkolt évekig a szembe szomszéd a nyaralónál mert nálam van fa árnyékot ad a kocsinak.Na idén kivágattam a fát,mert nagyon öreg és korhadt volt,múlt hétvégén csak lesett mikor lejöttek,és érdekes módon most maga elé is betudott állni:)
2010. máj. 24. 21:21
 6/18 anonim válasza:
0%

magyarázat, második sor vége!

"Nekünk nincs kocsijuk, nekik van. "

hahahahaha!!:D

2010. máj. 24. 21:23
 7/18 anonim ***** válasza:

drasztikus megoldás: 8db 40es szög , az összes kereket két irányban kitámasztani, aztán angolosan távozni

többet tuti nem áll oda :)

2010. máj. 24. 21:23
 8/18 A kérdező kommentje:
És ezek szerint kocsi=hatalom? Hová süllyedt a világ...
2010. máj. 24. 21:24
 9/18 anonim ***** válasza:
ennél már mélyebbre .nyugi ,jó neked ha nem veszed észre :(
2010. máj. 24. 21:29
 10/18 anonim ***** válasza:

Díszkövek vagy díszbokrok.

Hogy miért van ennyi paraszt? Mert aki nem az, az meghúzza magát és nem mer konfrontálódni, így a paraszt azt hiszi, mindent megtehet. Nézd, te is csak itt pitsogsz nekünk ahelyett, hogy lerendeznéd a dolgot a szomszéddal, ahogy kellene.

2010. máj. 24. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!