Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak a szomszédunkkal...

Mit csináljak a szomszédunkkal, mindig a kertünk elé parkol?

Figyelt kérdés

Bocsánat a kiírásért...

Van egy hétvégi telkünk, szemben behízelgő de tapló szomszédokkal. Nekünk nincs kocsijuk, nekik van. Eleinte csak néha-néha álltak át, minden féle indokkal (fűnyírás, stb.) most már amikor jönnek, automatikusan a mi házunk elé állnak be.

Nem azt mondom, mert a gyepemnek nem lesz semmi baja tőle. De mi van ha például hozzánk jönnek vendégek autóval? Meg eleve: Az a mi telkünkhöz tartozik, mi sem állnánk elé!(Mondjuk sajnos szerintem jogilag ez közterület, de akkor is ez egy hallgatólagos megállapodás- ki látott ilyet?)

Neki is van a háza előtt elegendő hely!

Már próbáltam szép szóval, nem használt. Feljelenteni nem akarom. Mit tehetnék még?

2010. máj. 24. 20:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De mondom, hogy már beszéltem vele, én is ennek vagyok a híve hogy szemtől-szembe ha valami gond van! De semmi foganatja...
2010. máj. 24. 21:39
 12/18 anonim válasza:
Ültess oda nagy bokrokat.
2010. máj. 24. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:
ültess bokrot, telepíts sziklakertet...
2010. máj. 24. 21:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem van kocsim és egy barátom hívott hogy gáz van Érden. Nekik épp még nem volt kocsijuk, de a szitu ugyanez volt. Péntek este odaálltam a kocsija elé, hogy egy centit nem tudott odébb menni (opel omega kombim van). Aztán hétfőn reggel elálltam. Hétközben ugatott haveromnak és az anyjának. Megint kimentem persze a szomszéd astrája ott állt. Idióta ott nézett a kerítésnél mi lesz és csak mosolygott. Épp vettem elő a vontatókábelt, amikor már szaladt is át, hogy ne tegyem és közben szitkozódott. Én 110 kg voltam akkor és ahogy jött közelebb elmúlt a nagy hangja. Megmondtam neki kerek perec, hogy szét fogom ütni-vágni a kocsijával együtt ha még egyszer meglátom ott. Azóta még köszön is :DD

Elnézést, ha primitívnek tűnik, de a szépszóból sokáig nem értett. Haverom meg az anyja nem az a balhés típus.

Teheted még azt is hogy szöggel kitámasztod a kerekeit. Vagy kiteszel rá egy táblát, hogy üzemképtelen, trélerrel INGYEN elvihető. Te honnan tudnád, hogy az más kocsija???

2010. máj. 24. 22:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Talán még a szélvédőn bepottyantott B52-es porotherm blokktégla gondolkodásra késztetheti az illetőt!! Jó pénzért csak bevállalja egy suhanc... Milyen autó?
2010. máj. 24. 22:38
 16/18 omadjoe ***** válasza:
nálunk a zárt udvarban több család lakik, és minimum 3 auto áll a kicsi udvarban. de én megbeszéltem a szomszéddal, h. ha kiakar állni, hol találja az autom kulcsát. hogy kitudja "szabaditani" az autoját. igaz, hogy ide kell a nagyfoku BIZALOM. amugy vki irta, hogy kötéllel elhuzni az autot, a haver autojával sztem jo ötlet, sőt én tetézném, h. utközepére vontatnám, ott hagynám, és kihivnám a yardokat, h. egy ismeretlen tulajdonó auto áll az utközepén, és akadályozza a közlekedést. tuti jo lecke lenne a szomszédnak.
2010. máj. 25. 10:55
 17/18 anonim válasza:
Én az egyik szomszédomat egyszer egy ilyenér leütöttem.
2010. jún. 5. 23:12
 18/18 anonim válasza:

A lakótelepi lépcsőházunk minden oldalán virágoskert van, egy betonút vezet be a bejárati ajtóig. Húszmillió parkoló van az utcában, de mégis mindig van egy okos aki közvetlen elállja a betonutat a kocsijával. Mivel egy másfél méter szélességű bekötőről van szó, érezhető, hogy a kocsi elállja az egészet. Ha a biciklit kívánjuk betolni a lépcsőházba, akkor az a következő módon lehetséges:

1. felveszed a nyakadba a biciklid, átemeled a kocsi csomagtartója fölött mert ott kell a legkisebbet emelni, közben beslasszolsz a kocsi hátulja és a fa között a virágoskerten át a betonos részre.

2. biciklistől átmész a virágoskerten, persze a kis kerítést átrepülöd. ez különösen esőben kellemes, amikor nyakig süllyedsz a sárban.

Mivel a tököm tele lett már a sok hülyével, és mert a szélvédőn hagyott kérelem sem hatott rájuk, mostmár a kelleténél hamarabb veszem elő a kulcscsomómat, és az egyik nem használt kulccsal igyekszem minél közelebb menni az autóhoz, érdekes mintákat hagyva magam után a kocsi oldalán.

Ha 3szor-4szer odaáll, akkor ezek a csíkok igen tetemes méreteket öltenek, így egy idő után talán belátja, hogy biza megkarcolódik a kocsija ha elállja a bejáratot. Volt már olyan is, hogy az okos tulaj benne ült és úgy húztam meg... ne legyen már rohadt arra hogy 5 méternél többet gyalogoljon a tetves kocsija és a bejárat között...

2010. jún. 23. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!