Hogy segíthetnék ezen a nénin?
Panelházban élek és él itt egy néni. Azt mondták róla, hogy boszorkány mert pár éve a környékről az összes kobor macska szerette őt és ő is őket, lejárt etetni és csak ő tudta megfogni őket. Kb 10-15 macska. Aztán a lakók nem szerették a macskákat, mert nyávogtak a néni után meg autokra mentek és egy nő el is vitte őket.
A néni korházba került. Most ujra itthon van, minden este és délben lemegy a ház mellé, cica kaját vinni, és kiabal nekik hangosan és sokáig. De a cicák sehol.
A néni nagyon kitartó. Nagyon sajnalom őt. Hogy tudnék segíteni. Gondoltam, hogy lemegyek és beszélek vele, hogy itt nincsenek cicák, de nagyon szívesen szerzek neki, haza viheti vagy bármi. Tudnatok ötleteket mondani?
Egyem a pici szívet a néninek!
Adj neki ajándékba egy cicat. Beszélj vele, mond el mi tortent stb..
Szegény :( Szerintem én is ilyen leszek idős koromban.
Amúgy én a helyedben elmondanám neki, hogy elvitték a cicákat, lehet, örülni is fog neki, hogy legalább biztonságosabb helyen vannak, mint ott kint az utcán.
Hmmm... Mennyire jó lehet egy olyan lakásban lakni, ahol a szomszéd lakásból állandó macskapisi meg macskafos szag jön át. Az összeöklendezett lépcsőházról ne is beszéljünk.
Aranyos a néni meg minden, de ne akard visszaszoktatni a dögöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!