Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Elviselhetetlen szomszédok?

Elviselhetetlen szomszédok?

Figyelt kérdés
Az előttünk lévő szomszédban 3 gyerek van és teljesen kikészítenek idegileg,reggeltől estig(szó szerint) megállás nélkül bőgnek,hisztiznek-nem..nem játszanak,hanem bőgnek és hisztiznek-,ráadásul rohadt hangosan(természetesen nem egyszerre,hanem felváltva).Kész csoda,ha 10 percig nyítva lehet hagyni az ablakot valamelyik nap.De az a vicc,hogy becsukott ablaknál is lehet hallani őket,mindig mennie kell valami zenének,hogy el lehessen viselni.Valamit lehet tenni ez ellen?A beszélgetés semmit se érne,ha ennyire nem tudják megnevelni a kölykeiket

2017. júl. 12. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Nemrég költöztek a közelbe az új szomszédok, nekik 2 gyerekük van ahogy látom de mondjuk annyira nem érdekel, csak megjegyzem hogy azok is olyan hangzavart képesek kelteni hogy eléggé idegesítő egy idő után. De ezért nem lehet feljelenteni senkit sem ha erre akartál kitérni, minden joguk megvan ehez:D Az már más ha este 11után csinálják mert az már csendháborítás.
2017. júl. 12. 12:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom, hogy csak annyit tudsz tenni, hogy elköltözöl. A szomszédokat egyszerűen nem érdekli, hogy zavarnak másokat. Nekem is volt ilyen egyszerre alattam-fölöttem. Nem használt sem a kérés, sem a veszekedés, sem a visszavágás (hangos zene tőlem), sem a rendőrséggel fenyegetőzés. Párszor még ki is hívtuk őket a többi szomszéddal. Miután elmentek a rendőrök, kedves lakók folytatták a lakásban futbalozást, ordítást, stb. Mielőtt agyvérzést kaptam volna, inkább elköltöztem.
2017. júl. 12. 12:55
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Fejezd ki, hogy mennyire szánalmas, hogy nem tudnak jó szülők lenni, és hogy egy kutyával kellett volna kezdeni, hogy lássák egyáltalán alkalmasak-e a gyereknevelésre.
2017. júl. 12. 13:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Reméltem,hogy lehet ellenük tenni valamit,de ezek szerint nem,amúgy egy panelház esetén simán ott hagynám a helyet,de ez egy kertes ház,nem fogom emiatt itt hagyni.Köszönöm a válaszokat
2017. júl. 12. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
gyerek,háziállat,dicskó ezek mindennaposak tanya vagy nyugdíjas környék a megoldás
2017. júl. 12. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Meg tudlak érteni, az egyik szomszédnál 3 gyerek van, két kicsi - egy nagyobb. A másiknak 2, de folyton áthívja a barátaikat, szóval ők talán még rosszabbak, mert néha akkora a csődület, hogy a nappaliban is a gyerekhad visongását hallom. Kicsit arrébb egy anyuka egész nap ordít (ráadásul trágárul) a két gyerekével, ott az egyik még kisbaba.

Az egészben az a legviccesebb, hogy pl. a barátokat folyton áthívó anyuka pár évvel ezelőtt még úgy tudott nézni, mint a véres rongyra bárkire, aki egy apró zajt is csapott a környéken alvásidőben... most fordult az kocka, ők a leghangosabbak, csak ez már nem érdekli.

Viszont sajnos nem lehet tenni semmit. :( ha jelezném, max. összevesznénk, de biztos vagyok benne, nem változtatna a hangzavaron.

2017. júl. 13. 10:56
 7/8 anonim válasza:
Egyetértek a kettes válaszolóval. Velem az volt, hogy beköltözött fölém egy cigány család és hangosan halgattak zenét, ordibáltak, és ha valaki felment szólni nekik, akkor szembesült azzal, 4-5 izmos férfi fogadja őket és még nekik áll feljebb. Valaki egyszer kihívta rájuk a rendőröket és ők sem csináltak semmit. Ezért másfél év után úgy döntöttem, hogy elég és elköltöztem egy családiházba. Most csak néha délelőtt hallom, hogy a szomszédok üvöltenek egymással. De sokkal jobb.
2017. júl. 17. 09:19
 8/8 anonim ***** válasza:
33%
Hát, ha az elköltözés nem játszik, valahogy el kell viselned őket, mert neveletlen, hisztis gyerekek miatt mégsem tehetsz feljelentést.
2017. júl. 22. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!