Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti ki tudtatok "repülni" a...

Ti ki tudtatok "repülni" a fészekből 25 év alatt?

Figyelt kérdés
És hogyan oldottátok meg?
2017. júl. 5. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%
23 évesen külföldre költöztem a párommal, 1 év múlva hazaköltöztünk albérletbe az osztrák határ mellé, most 2 évvel később lakást veszünk ugyanitt. Szerintem el lehet indulni, csak tudni kell a módját. A testvéreink, ismerőseink sokszor a szintén osztrák fizetésből nem "tudnak" vagy inkább nem akarnak elköltözni, közben meg nyavalyognak, hogy nincs pénz. Könyörgöm, ahol két ember havi 4-600 ezerből nem tud önálló életet kezdeni, ott nem a rendszerben van a hiba. Persze hála a drága kormányunk által mesterségesen feltornászott ingatlanáraknak nagyon nem könnyű, minket is sorra érnek a rosszabbnál rosszabb meglepetések, mennyi mindent kell fizetni és minden milyen drága. Lassan enni is alig jut a lakás miatt, de még fél év, berendezkedünk és onnantól fogva jobb lesz. Áldozatokat kell vállalni sajnos, pluszmunkát, kuporgatni, de ez van.
2017. júl. 6. 11:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem, hála a szar gazdasági helyzetnek, a nulla fizetéseknek, és a kormánynak. Hja kérem, nem mindenkinek rakja anyuci-apuci a segge alá a kecót...
2018. jan. 15. 23:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Sajnos nem. A kúrmány, a munkáltatók és a rohamosan eső életszínvonal gondoskodik róla.

Nem azért vagyok "mamahotelben" mert ez olyan kva jó, hanem mert erre futja. A keresetek annyira lecsökkentek és a kiadások annyira megnőttek, hogy 2-3 keresőképes kell 1 ház fenntartásához, és némi életszínvonalhoz, zéró luxussal persze.

Köszönjük, szavazók, buksisimit küldök nektek! Még 10 év, és Szomália is elhúz mellettünk laza kettes tempóban.

2018. aug. 26. 04:19
 14/14 anonim ***** válasza:

én speciel nem tudtam

hála az ingatlanlufinak, és hogy a legutolsó szaros kis putri is tízmillióba kerül

hiába volt megtakarításom, lehúzhattam kb. a vécén, mert annyit ért...

ez ma Abszurdisztán, hála a Fidesznek

2019. aug. 17. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!