Szerintetek én vagyok a fura, ha ki szoktam nézni néha az ablakon az utcára?
Figyelt kérdés
Van függöny, de szerintem átlátnak valahogy rajta, mert amikor ott állok néha az ablakban, mindig azt nézik a járdáról, vagy az utcáról a kocsiból, hogy én ott állok. Nem egy világos szoba, és éppen ezért nem is értem, hogyan láthatnak be. Lehet, hogy akkor látnak, amikor világos póló van rajtam. Ha feketét vennék fel, nem látnának?2017. júl. 5. 13:00
11/12 anonim válasza:
Én is szoktam csak úgy nézelődni az ablakon. A barátnőm mindig meg is kérdezi, hogy "már megint milyen csajokat nézel?". :D
12/12 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel,ha sokáig néznek integess nekik.Hidd el hamar továbbállnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!