Szerintetek én vagyok a fura, ha ki szoktam nézni néha az
ablakon az utcára?
Figyelt kérdés
Van függöny, de szerintem átlátnak valahogy rajta, mert amikor ott állok néha az ablakban, mindig azt nézik a járdáról, vagy az utcáról a kocsiból, hogy én ott állok. Nem egy világos szoba, és éppen ezért nem is értem, hogyan láthatnak be. Lehet, hogy akkor látnak, amikor világos póló van rajtam. Ha feketét vennék fel, nem látnának?
Én is ki szoktam nézni az ablakon. Bár nem a függöny mögé bújva.
Ha közel állsz az ablakhoz, akkor lehet látni, függönyön keresztül is.
Azért néznek, mert úgy nézel ki, mint aki leskelődik. Abban semmi fura, ha valaki kinéz az ablakon.
2017. júl. 5. 13:11
2/12 A kérdező kommentje:
Csak azért húzzam szét a függönyt, hogy ne higgyék azt, hogy leskelődök?
2017. júl. 5. 13:15
3/12 anonim válasza:
Nem kell széthúzni. Ne menj olyan közel az ablakhoz. Ne nyomd a függönyt az ablaknak.
Ha nem állsz ott sokáig, akkor biztosan senki sem néz téged az utcáról. Hiszen észre sem vesznek kis idő alatt.
Szóval vagy csak beképzeled. Vagy pedig tényleg sokáig állsz ott és leskelődsz.
2017. júl. 5. 13:19
4/12 anonim válasza:
Nincs azzal semmi gond, hogy kinézel az ablakon. Jogod van hozzá. A te házad, a te életed.
Akár egész nap ott is állhatnál, senki nem szólhatna, egy rossz szót sem emiatt.
Nem veled, hanem velük van a baj.
Sajnos, sok a rosszindulatú ember.
2017. júl. 5. 13:31
5/12 anonim válasza:
Illetve, nem nézhetnek haragosan rád mindezért.
2017. júl. 5. 13:34
6/12 anonim válasza:
Tényleg tök fura dolog kinézni egy ablakon :D
2017. júl. 5. 13:49
7/12 anonim válasza:
Te vagy az Gizikém? :)
2017. júl. 5. 14:19
8/12 anonim válasza:
Én még az erkélyre is kiszoktam menni, és onnan nézelődöm. A kutyát nem érdekli.
2017. júl. 5. 15:49
9/12 anonim válasza:
Nem fura kinézni az ablakon. És nem fura benézni az ablakon sem.
Ha te bámulhatod az utcán lévőket, akkor téged miért zavar, hogy ők visszabámulnak?
Ha nem tetszik, ne nézelődj!
2017. júl. 5. 17:55
10/12 anonim válasza:
Kiskoromban én is sokat csináltam ilyet, mert vagy unatkoztam, vagy kifelé vágytam az utcára, de valami miatt nem mehettem. Ha nem órákat bámul az ember kifelé és nem függöny mögött, akkor nem gond (legalábbis a 1990-es években sokan csináltak így idősek is és nem volt gond. Hogy ma mi a szitu, a reagálás erre, az kérdéses).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!