Van közöttetek olyan aki Leányfalun lakik?
Figyelt kérdés
Válaszolnátok pár kérdésre?
-Tényleg csak 3ezerpárszázas a lélekszám?
-Milyen ott lakni?
-Ha nem odaszülettetek, mi volt az oka, amiért pont odaköltöztetek?
-Milyen a közösségi élet?
-Van-e (elég) cukrászda, söröző, étterem, kávézó? Szoktatok-e ezekbe járni, vagy mivel közel van a főváros, inkább odajártok ilyen helyekre?
-Milyen a tömegközlekedés?
-Milyen a bölcsőde/óvoda/iskola?
-Mennyi turista jár arra?
-Milyen a polgármester?
-Szerettek-e ott lakni?
Köszönöm, ha lesz olyan, aki válaszol :)
2017. jún. 11. 11:36
1/1 anonim válasza:
Én nagyon szeretek Leányfalun lakni, már 25 éve lakom ott. A legtöbb kérdésedre megkaphatod a választ, ha felkeresed Leányfalu honlapját. Hogy miért ide költöztem? Egyszer itt nyaraltam középiskolásként és már akkor azt mondtam, hogy én itt fogok élni és 5 év után úgy is lett. Nem tudom mi fogott meg benne, az emberek, a hely a kettő együttvéve, de én nagyon-nagyon szeretek itt élni. Számomra minden közösségi helyiség elérhető és szeretek odajárni, pl. Cuki, söröző, étterem, kávézó, semmi esetre sem megyek emiatt Bp-re, itt nagyon szuper a kiszolgálás minden területen. Autónk van, nem tömegközlekedem, de akik ezt teszik elégedettek, úgyszínt az óvodával és a bölcsivel is. Nagyon sok turista jár ide, évről-évre többen. A polgármester szerintem nagyon emberbarát, mindenkivel közvetlen és segítőkész. Úgy érzem, hogy egy nagy családhoz tartozom, szeretek végig menni az utcáikon már sok-sok embertársamat ismerem. úgy gondolom, hogy aki szereti az embereket, azok bárhová költöznek, azt a szeretetet fogják visszakapni, amit ők adnak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!