Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csinálnál ha a kapubejáród...

Mit csinálnál ha a kapubejáródat elállná egy autó és neked sürgős dolgod lenne?

Figyelt kérdés
Trélert hívsz nem opció, mert mire kiér 2-3 óra és jó drága.
2017. máj. 20. 13:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
66%

Baromira aggódnék, tanyán élek, közel s távol nincs szomszédom. Mi a francnak áll oda?

Trágyadomb alá vele, aztán ha jön a sofőrje, őt is.

2017. máj. 20. 19:12
 22/31 Carragher_x ***** válasza:
77%

"Magánterületre állna be a kapu elé hogy pontos legyek! "

Forgalomtól nem elzárt területen a kresz érvényes. Várakozni tilos ott, ahol az ingatlanról/ra való való ki/be hajtást akadályozzák. A megoldás továbbra is a rendőr.

2017. máj. 20. 19:13
 23/31 anonim ***** válasza:
72%

Tudod mit mond ilyenre a rendőr? Nem megyünk ki, várjon egy órát és ha nem kerül elő a gazdája akkor hívjon újra.Na aztán mikor ebből valódi intézkedés lesz trélerrel ,az kb 3-4 óra. Addig el is megy az autós magától. Ennyit ér a rendőr.

Egyébként személyi szabadság korlátozása is fennáll ilyen esetben mert ha pl rokkant aki bent lakik a házban és csak saját átalakított autójával tud közlekedni akkor kb egy ilyen türhő elzárja a szabad mozgásától.De ő ezt pont lexarja magasról mert ő királynak érzi magát.

Én a szelep kitekerésének híve vagyok a kiszedő szerszám 100ft a szelep ára kb ugyanennyi ,szóval 4 szelep 400 ft, ezért be is perelheti az ismeretlen tettest,rengeteget fognak nyomozni miatta . De mikor fújná fel a gumit és nem megy neki aztán trélert kell neki hívnia vagy mobil gumiszerelőt ,az a látvány megfizethetetlen. És egy életre tanul belőle ,hogy nem érdemes packázni másokkal.

2017. máj. 20. 20:40
 24/31 Carragher_x ***** válasza:
31%

"Tudod mit mond ilyenre a rendőr? Nem megyünk ki"

Persze:D A rögzített hívások korában ilyet mond, jaja:D:D:D:D Imádom amikor vki a tévképzeteivel akarja igazolni a saját proliságát.:D

2017. máj. 20. 20:48
 25/31 anonim ***** válasza:
52%
El tudom képzelni milyen ember lehet ez a carragher. Épp erőszakoljak a feleségét, erre ő felhívja a 107-et, leül és karbatett kézzel várja, hogy a rendőrök kiérjenek és intézkedjenek.
2017. máj. 20. 20:52
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
24-es milyen rögzített hívások? Te álomvilágban élsz. Hívd csak ki a rendőrt nyugodtan ,addig ki se mennek egy sokkal komolyabb ügyhöz sem ,amíg vér nem folyik és ezt meg is mondják ,vagy elhajtanak hogy menj be az illetékes rendőrkapitányságra feljelentést tenni, ott meg lebeszélnek róla "mert úgyse tudunk mit csinálni" lefordítom: ne kelljen már dolgozni . És hová mész utána panaszra ? Majd az ombucmanóhoz?
2017. máj. 20. 21:13
 27/31 Carragher_x ***** válasza:
62%
Így van Paraszt (nagyon jól választottál nevet btw:D), a megerőszakolás és a kapubejáróba parkolás az egy és ugyanaz!:DDDDD
2017. máj. 20. 21:17
 28/31 anonim ***** válasza:
82%

Nekem álltak meg már a kapubejárómba (VIDÉKEN! ahol nincs közterület felügyelet) mert lagzi volt 5 házzal feljebb és nem volt hely.

Dudáltam, kijöttek, elnézést kértek, elvitték, elmentem.

Érdekes, velem soha nem történik semmi dráma ...

2017. máj. 21. 22:05
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

Ó hát 28- asal sose történik semmi. Gondolom soha nem rabolták ki ,és nem is ölték meg ,tehát ilyesmi esemény nem is létezhet ,ha vele nem esik meg, akkor mással se történhet.Ha meg mégis akkor az az ő hibája, nyilván.

Érdekes velem már többször is megesett hogy elállták a kaput és nem kerültek elő,hiába dudáltam kérdezgettem,biztos én tehetek róla mert rossz helyen van a kapu arrébb kéne építeni és a jelenleg 40x 100cm-es 'autókiálló megállni tilos' felirat is túl kicsi. Ez aztán a dráma.

2017. máj. 23. 14:54
 30/31 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon túlteng itt a tesztoszteron... !:D:D:D
2017. máj. 23. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!