Mit csinálnál ha a kapubejáródat elállná egy autó és neked sürgős dolgod lenne?
# 8
"Értem, szóval ha vki bunkó, akkor annak milliós károkat kell okozni. Roppant arányos büntetés:D"
És ha ő okoz nekem milliós károkat azzal, hogy lekések miatta egy üzleti megbeszélést pl.?
Egyébként mindig az az arányos büntetés, ami elégséges ahhoz, hogy a bűnelkövetőt elrettentse attól, hogy megismételje a bűncselekményt.
Na most, ha kijön egy rendőr és megbünteti pár tízezer forintra, akkor azt pont le fogja sz****rni. Nem fogja elrettenteni a bűnismétléstől, tehát legközelebb, ha úgy tartja úri kedve, akkor megint oda fog parkolni. És megint. És megint.
De ha egyszer valaki totálkárra vágja a sz****ros autóját, akkor az már el fogja rettenteni attól, hogy következőnek is ilyesmit csináljon.
Amúgy meg baromi egyszerű megelőzni ezt az egészet: nem kell kocsibejáróba parkolni, és akkor nem lesz szétcseszve a kocsid.
Azért hihetetlen egy világ ez, hogy még a bűnözőket mentegetik egyesek..
De igen trélert kell hívni hogy máshogy?
Szólni kell szerintem közterületesnek és azok elviszik trélerrel, számlát meg fizeti a tulaj.
Oszt csá csumi.
# 9
Persze, bizonyítsa be, hogy én voltam. Nem fog menni.
De azzal se megy sokra, ha esetleg mégis, mert bőven eltart pár évig, mire a bíróság ítéletet hoz, addig meg nem kap egy forintot sem.
A 4 tonnás jármű egy feltételezés volt, nem mondtam, hogy mindenki ilyennel szaladgál.
Na pont az ilyen szolga mentalitású, fosos, jogbuzuló emberek miatt tart itt ez az ország, mint te. Ezért nincsen soha semmilyen pofátlanságnak itt valódi következménye, kezdve a legnagyobb tolvaj politikusoktól egészen az ilyen aljas tetvekig, akik mások kocsibeállójába állnak.
De azért lefogadom, hogy te is éjjel-nappal picsogsz, hogy milyen szar ez az ország.
Vagy az is lehet, hogy te vagy a kocsibeállóba, meg rokkant parkolóba, meg vészvillogóval az úttesten megálló aljas tetű? Aki azt hiszi, bármit megtehet, mert a jog nem az igazságosságot szolgálja?
Mindegy is, maradjunk annyiban, hogy kerüld el nagy ívben a kocsibejárómat.
Mert én nem vagyok az a fajta, aki lenyeli, ha valaki sz***rakodik vele.
16-os:
De mit akarsz?
Elviszi a tréler, számlát meg rávered a csávóra, plusz a telefonköltséget amin kihívtad a trélert.
A tréler akkor is elviszi, ha előtte szétbarmoltam a kocsit. Csak nem azzal hívom ki, hogy ideparkolt valaki, hanem hogy itt egy roncsautó a házam előtt, fogalmam nincs, hogy került ide.
És azt akarom, hogy soha többet még csak eszébe se jusson annak a faszkarikának, hogy a kocsibeállómra parkoljon.
Nekem jó.
Aztán beadod a számlát a csávónak, valahogy így:
1. elővettem a telefont 5000 FT.
2. beírtam számot 5000.
3. Elindítottam a hivást 10.000
stb.
Plusz a tréleres.
Ozst csá.
"Szólni kell szerintem közterületesnek és azok elviszik trélerrel, számlát meg fizeti a tulaj. "
Magánterületre állna be a kapu elé hogy pontos legyek!
Magánterületről meg nem viszik el a közteresek. Vidéken meg alapból nincs közterület felügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!