Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csinálnál ha a kapubejáród...

Mit csinálnál ha a kapubejáródat elállná egy autó és neked sürgős dolgod lenne?

Figyelt kérdés
Trélert hívsz nem opció, mert mire kiér 2-3 óra és jó drága.
2017. máj. 20. 13:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
ha a dudálásra 3 percen belül nem kerül elő senki, akkor a szomszédokhoz bekopognék és felemelve átraknánk valahová, ahonnan nem tud kiállni ;)
2017. máj. 20. 15:41
 12/31 anonim ***** válasza:
43%

# 8

"Értem, szóval ha vki bunkó, akkor annak milliós károkat kell okozni. Roppant arányos büntetés:D"

És ha ő okoz nekem milliós károkat azzal, hogy lekések miatta egy üzleti megbeszélést pl.?

Egyébként mindig az az arányos büntetés, ami elégséges ahhoz, hogy a bűnelkövetőt elrettentse attól, hogy megismételje a bűncselekményt.

Na most, ha kijön egy rendőr és megbünteti pár tízezer forintra, akkor azt pont le fogja sz****rni. Nem fogja elrettenteni a bűnismétléstől, tehát legközelebb, ha úgy tartja úri kedve, akkor megint oda fog parkolni. És megint. És megint.

De ha egyszer valaki totálkárra vágja a sz****ros autóját, akkor az már el fogja rettenteni attól, hogy következőnek is ilyesmit csináljon.

Amúgy meg baromi egyszerű megelőzni ezt az egészet: nem kell kocsibejáróba parkolni, és akkor nem lesz szétcseszve a kocsid.

Azért hihetetlen egy világ ez, hogy még a bűnözőket mentegetik egyesek..

2017. máj. 20. 15:51
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

De igen trélert kell hívni hogy máshogy?

Szólni kell szerintem közterületesnek és azok elviszik trélerrel, számlát meg fizeti a tulaj.

Oszt csá csumi.

2017. máj. 20. 15:52
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

# 9

Persze, bizonyítsa be, hogy én voltam. Nem fog menni.

De azzal se megy sokra, ha esetleg mégis, mert bőven eltart pár évig, mire a bíróság ítéletet hoz, addig meg nem kap egy forintot sem.

A 4 tonnás jármű egy feltételezés volt, nem mondtam, hogy mindenki ilyennel szaladgál.

2017. máj. 20. 15:54
 15/31 Carragher_x ***** válasza:
91%
#12 A legnagyobb jó szándékkal mondom: Kezeltesd magad!
2017. máj. 20. 15:54
 16/31 anonim ***** válasza:
39%

Na pont az ilyen szolga mentalitású, fosos, jogbuzuló emberek miatt tart itt ez az ország, mint te. Ezért nincsen soha semmilyen pofátlanságnak itt valódi következménye, kezdve a legnagyobb tolvaj politikusoktól egészen az ilyen aljas tetvekig, akik mások kocsibeállójába állnak.

De azért lefogadom, hogy te is éjjel-nappal picsogsz, hogy milyen szar ez az ország.

Vagy az is lehet, hogy te vagy a kocsibeállóba, meg rokkant parkolóba, meg vészvillogóval az úttesten megálló aljas tetű? Aki azt hiszi, bármit megtehet, mert a jog nem az igazságosságot szolgálja?

Mindegy is, maradjunk annyiban, hogy kerüld el nagy ívben a kocsibejárómat.

Mert én nem vagyok az a fajta, aki lenyeli, ha valaki sz***rakodik vele.

2017. máj. 20. 16:02
 17/31 anonim ***** válasza:

16-os:

De mit akarsz?

Elviszi a tréler, számlát meg rávered a csávóra, plusz a telefonköltséget amin kihívtad a trélert.

2017. máj. 20. 16:04
 18/31 anonim ***** válasza:
5%

A tréler akkor is elviszi, ha előtte szétbarmoltam a kocsit. Csak nem azzal hívom ki, hogy ideparkolt valaki, hanem hogy itt egy roncsautó a házam előtt, fogalmam nincs, hogy került ide.

És azt akarom, hogy soha többet még csak eszébe se jusson annak a faszkarikának, hogy a kocsibeállómra parkoljon.

2017. máj. 20. 16:13
 19/31 anonim ***** válasza:
59%

Nekem jó.

Aztán beadod a számlát a csávónak, valahogy így:

1. elővettem a telefont 5000 FT.

2. beírtam számot 5000.

3. Elindítottam a hivást 10.000

stb.

Plusz a tréleres.

Ozst csá.

2017. máj. 20. 16:16
 20/31 A kérdező kommentje:

"Szólni kell szerintem közterületesnek és azok elviszik trélerrel, számlát meg fizeti a tulaj. "

Magánterületre állna be a kapu elé hogy pontos legyek!

Magánterületről meg nem viszik el a közteresek. Vidéken meg alapból nincs közterület felügyelet.

2017. máj. 20. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!