Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csinálnál ha a kapubejáród...

Mit csinálnál ha a kapubejáródat elállná egy autó és neked sürgős dolgod lenne?

Figyelt kérdés
Trélert hívsz nem opció, mert mire kiér 2-3 óra és jó drága.
2017. máj. 20. 13:41
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Rommá törném.
2017. máj. 20. 13:42
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Először körbenéznék hátha van valami bolt ahol lehet a tulaj,aztán ha nincs ,akkor lökdösném az autót hogy beinduljon a riasztó, meg dudálnék a sajátommal. Ha semmire se reagál akkor hívok taxit előtte meg kitekerem a szelepeit a gumijáról hogy érezze a törődést és ne csak nekem legyen károm (taxiszámla)
2017. máj. 20. 13:45
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
körbekeríteném gyorsan, kihívnám a rendőrséget, hogy nemtudom hogyan, de lett a kertemben egy autó, én találtam, ha nem jelentkeznek érte, enyém
2017. máj. 20. 13:45
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy milyen kocsi állja el, és nekem milyen kocsim van.

Ha valami nem túl nehéz áll a bejáróm előtt, alattam meg egy Marauder vagy egy Knight XV vagy Hummer van, akkor simán letolom a francba, az én verdámban nem sok kár fog keletkezni.

De ha nem ilyen helyzet áll fenn, akkor inkább megyek tömegközlekedéssel, és valszeg elkések, viszont, ha már úgyis elkések, akkor rászánok 5 percet arra, hogy a kocsinak kivágom az összes kerekét, letördelem a visszapillantókat, és lefestem az összes ablakát valami sötét színű oldószeres festékkel.

2017. máj. 20. 13:50
 5/31 anonim ***** válasza:
0%
duhrohamot kapnek, a jo edes....azt. tuti szetvernem a tragacsat.
2017. máj. 20. 14:50
 6/31 Carragher_x ***** válasza:
37%

Azért vannak itt nagyon komoly frusztrációkkal küzdő elmebetegek. Gondolok itt azokra, akik pár perces vagy pár ezer forintos kellemetlenséget (taxi) milliós károkozással akarnak megtorolni...

Kérdésre válaszolva: megpróbálnám előkeríteni (környező üzlet, duda, riasztó), ha nem sikerül, akkor rendőrt hívok, aztán taxiba pattanok.

2017. máj. 20. 15:25
 7/31 anonim ***** válasza:
64%

6#

Itt men a pár percen, vagy a pár ezer forinton van a hangsúly, hanem a másik bunkóságán.

2017. máj. 20. 15:31
 8/31 Carragher_x ***** válasza:
18%
Értem, szóval ha vki bunkó, akkor annak milliós károkat kell okozni. Roppant arányos büntetés:D Kb mintha elküldenél a k*rv* anyámba, én meg felgyújtom a házad cserébe.
2017. máj. 20. 15:33
 9/31 anonim ***** válasza:
8%

nézzük.. összetöröd az autóját, mert ő tilosban parkolt. Ő beperel szándékos károkozásért.. és mivel Magyarországon vagyunk így a pert meg fogja nyerni!.. aztán veled kifizetteti az autója árának dupláját.

ezzel szemben ha hívtál volna egy taxit, akkor kb 10eből megúsztad volna az egész, több éves hercehurcát!

#4 ez még mindig magyaroroszág b**zki, itt nincs mindenki alatt egy 4 tonnás jármű, mert magyar alkalmazotti fizetésből ilyet még bérelni sem lehet!

2017. máj. 20. 15:36
 10/31 Carragher_x ***** válasza:
88%

"és mivel Magyarországon vagyunk így a pert meg fogja nyerni!"

Miért, szted az USA-ban, Németországban, Angliában, Svájcban, Ausztráliában...stb nem nyerné meg?:D:D És ne gyere nekem olyan bullshittel, hogy "ott nem állnak a kapuba", mert bunkók mindenhol vannak.

2017. máj. 20. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!