Mit csinálnál ha a kapubejáródat elállná egy autó és neked sürgős dolgod lenne?
Attól függ, hogy milyen kocsi állja el, és nekem milyen kocsim van.
Ha valami nem túl nehéz áll a bejáróm előtt, alattam meg egy Marauder vagy egy Knight XV vagy Hummer van, akkor simán letolom a francba, az én verdámban nem sok kár fog keletkezni.
De ha nem ilyen helyzet áll fenn, akkor inkább megyek tömegközlekedéssel, és valszeg elkések, viszont, ha már úgyis elkések, akkor rászánok 5 percet arra, hogy a kocsinak kivágom az összes kerekét, letördelem a visszapillantókat, és lefestem az összes ablakát valami sötét színű oldószeres festékkel.
Azért vannak itt nagyon komoly frusztrációkkal küzdő elmebetegek. Gondolok itt azokra, akik pár perces vagy pár ezer forintos kellemetlenséget (taxi) milliós károkozással akarnak megtorolni...
Kérdésre válaszolva: megpróbálnám előkeríteni (környező üzlet, duda, riasztó), ha nem sikerül, akkor rendőrt hívok, aztán taxiba pattanok.
6#
Itt men a pár percen, vagy a pár ezer forinton van a hangsúly, hanem a másik bunkóságán.
nézzük.. összetöröd az autóját, mert ő tilosban parkolt. Ő beperel szándékos károkozásért.. és mivel Magyarországon vagyunk így a pert meg fogja nyerni!.. aztán veled kifizetteti az autója árának dupláját.
ezzel szemben ha hívtál volna egy taxit, akkor kb 10eből megúsztad volna az egész, több éves hercehurcát!
#4 ez még mindig magyaroroszág b**zki, itt nincs mindenki alatt egy 4 tonnás jármű, mert magyar alkalmazotti fizetésből ilyet még bérelni sem lehet!
"és mivel Magyarországon vagyunk így a pert meg fogja nyerni!"
Miért, szted az USA-ban, Németországban, Angliában, Svájcban, Ausztráliában...stb nem nyerné meg?:D:D És ne gyere nekem olyan bullshittel, hogy "ott nem állnak a kapuba", mert bunkók mindenhol vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!