Elmondjam ezt majd a szobatársaimnak? Ti mit gondolnátok?
Nekem is van és az a baj, hogy eddig a legtöbbször visszaéltek ezzel, ha elmondtam.
Egyik barátom pl. a múltkor direkt cuppogni kezdett, aztán csodálkozott, hogy teljesen kiborultam...
Én nem mondanám el, mert sajnos a legtöbb ember csak poénkodva visszaélne vele. :(
Velem a testvérem szokta ezt csinálni :(
De egy idő után úgyis észre fogják venni, ha mindig elmegyek, ha ők esznek.
Én elmondanám a helyedben. Én is ilyen vagyok. Megőrülök attól is, hogy a kollégám az "s" betűnél fütyül, nem tudja rendesen kimondani. Csámcsogás, szipogás és minden igénytelen dolog zavar. Még magamtól is ... Mondjuk csak idegesít, pánikrohamot nem kapok ezektől, csak nem bírom elviselni ...
Azonban a mizofóbia az nem csak a piszoktól való rettegés? A neten ezt találtam ...
Muszáj kollégiumba mennem, mert albérletre nincs pénzünk, dolgozni pedig az elején még biztos nem fogok. Ha jól fogom bírni a tanulást, akkor később lehet róla szó. Egy ilyen rigoja miatt pedig nem szeretném feladni a tanulást.
Utolsó! Ez nem "mizofóbia", hanem "mizofónia"! Félra olvastál.
Köszönöm a válaszokat :)
Én mindenképp elmondanám ezt. Két kifejlet van: 1) normális, megérti. Ha neki pl. hosszabb távú köhögős betegsége van, próbál szobát cseréltetni. Amúgy meg igyekszik nem a jelenlétedben köhögni, szipogni. 2) hülye barom, aki ezzel hülyít... na ő majd a saját kárán tanulja meg.
Jobb ezt előre elmondani, mert ha összesen annyit mondasz, hogy nem tudsz zajban aludni, akkor az nem lesz az esetleges napközbeni kirohanásokra magyarázat (mert ki tudja, mikor milyen hanghatásra jön elő, és oké, hogy amikor esznek, kimész, de pl. a lihegést nem mindig lehet előre kiszámítani, mikor jön)... és nem is leszel elkönyvelve kényes kis libának / zsúrpubinak.
El fogom mondani.
Ki pontozta le az utolsót, és mégis miért!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!