Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti is szoktátok a szomszédokat...

Ti is szoktátok a szomszédokat lesni figyelgetni mikor megy mikor jön hogy néz ki stb?

Figyelt kérdés
2017. máj. 9. 22:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
izgató amit írsz kérdező, szívesen összejönnék veled :)
2017. máj. 11. 14:51
 22/30 ismLACI válasza:
82%
Ez a szomszédtól is függ. Van aki szintén kimegy az ajtó elé cigizni, de nem köszönünk egymásnak mert másik emeleten lakunk. De ha szembe találkozok vele persze köszönünk egymásnak. Vagy egy velünk egy szinten élő szomszéd család, ahol a tizenéves kislánynak valamilyen személyiség zavara lehet, mert "állandóan ordibál"... ha jó kedve van, ha nem. Erre rendszeresen felfigyelek. Szerintem természetes dolog, hogy figyelünk a KÖRNYEZETÜNKBEN ÉLŐKRE, DE "MEGFIGYELNI" ahhoz már indok kell. szerintem. "embere válogatja" szia, minden jót.
2017. máj. 11. 23:34
 23/30 anonim ***** válasza:

Mondjuk mi lenne, ha feldobnám a szar életedet, és valami értelmes dologba kezdenél mások után való leskelődés helyet?!

Én ezt megtudnám úgy kiosztanálak, hogy mág másnap is keresgetnéd az álladat.

2017. máj. 12. 09:49
 24/30 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki csinálja csak az emberek többsége tart tőle, hogy perverz kukkolónak bélyegzik és nem vallja be.

Nekem pl nagyapámnál kell sokat várakoznom a lakásában rá, holt idő, ilyenkor csak gondolkodom és bámulok ki a belső udvarba, és ha mozgás van, az egyszerűen vonzza a tekintetemet. Ez elég rendszeres, de nem azért megyek nagyapámhoz, hogy a látótávolságban lévő lakásokat kukkoljam :)

Ugyanakkor ha mozgás van az előtérben, kinézek, mert hasznos dolgok derülnek ki. Pl az egyik szomszéd jóhiszeműségével visszaélve pénztől és ingóságoktól szabadította meg egy "rászorult barátnő" miután én is megerősítettem neki mindezt hazaköltözött, hogy "rendet rakjon" otthon.

Ugyanakkor ahol régen lakott nagyapám, látta a szemközti szomszéd, hogy betörnek a lakásba idegenek és pakolnak kifele, de "annyira meg volt ijedve", hogy nem merte a rendőrséget felhívni.

Szerintem igenis kell kukkolni, de módjával, és ha baj van, használni kell a telefont, hogy valóban elmondhasd volt értelme odafigyelni a körülötted élőkre.

Ugyanakkor meg kell említsem, hogy sokan nem értenek egyet ha valaki külsős beleavatkozik a belügyeikbe.

Megint mások direkt nem raknak függönyt/kinyitják még az ablakot is még ha korbácsos üvöltős szexről is van szó, mert azt akarja, hogy mindenki hallja, lássa, mert neki ez jó... akinek nem jó az becsukja az ablakot, behúzza a függönyt. Volt ilyen exhibicionista is a házunkban, nekünk rálátásunk nem volt, de hallgathattuk mert a nyári hőségben az alternatíva a "szaunázás" lett volna.

2017. máj. 12. 17:23
 25/30 anonim ***** válasza:
ha ennyire szeretsz leskelődni menj el madárlesre.. mellesleg nekem nincs okom ilyesmire :D
2017. máj. 12. 19:39
 26/30 anonim ***** válasza:
69%
Engem (meg másokat) szokott figyelni némelyik túlságosan ráérő szomszéd (időnként fel is jelentget), amíg szájba nem lesz rúgva, aztán majd a saját dolgával foglakozik. Érdekes, hogy olyankor nem figyel egyik sem, amikor lerabolják a közös helyiséget, leütnek valakit, vagy betördelnek a lakásokba, akkor nem lát semmit. Az ilyen figyelőket kellene beépíteni árvízvédelmi gátba töltőanyagnak, hogy valami hasznot hajtsanak.
2017. máj. 13. 19:47
 27/30 anonim ***** válasza:

Már csak arra tudok gondolni.

- Milyen rossz lehet a vakoknak és a gyengénlátóknak, hogy még egy virágot is csak kitapintani tudnak.

Vagy "egy segget".

Szerintem az emberiség óta ez minden korban így történt, vagy ennek 100ezres variációjával.

Lehet másoknak mesét mondani, hogy ez nem így van.

De önmagunk tükre nem csal.

2017. máj. 13. 20:07
 28/30 anonim ***** válasza:
25 evig laktam panelben es soha nem lesegettem a szomszedokat, meg sem fordult a fejemben. Neked szerintem valami bajod lehet, vizsgaltasd ki magad! Lehet hogy a lift kozelsege + az unalom miatt alakult ki.. Vagy egyszeruen csak menj el dolgozni! Esetleg tanulj valamit!
2017. máj. 13. 23:38
 29/30 Szeder Katalin ***** válasza:
48%
Nem betegség, ha ezt teszed. Az ember csak addig él - nem csupán létezik -, amíg kíváncsi. Én azért nem teszem, mert más az érdeklődési köröm, meg ki is öregedtem belőle. Persze, ha egy lány tetszik neked, próbálj (szerintem) megismerkedni vele, az ő életéről, érdeklődési köréről stb. kérdezni őt, nem magadról beszélni 30-40 percig. Ha továbbra is tetszik, és ő is szívesen tölti az időt veled, javasolj közös programokat, aztán majd kialakul. Hajrá!
2017. máj. 16. 09:11
 30/30 Mimaltán válasza:
Ha jól tudom a sorozatgyilkosok egyik jellemzője, hogy megrögzötten figyelnek, követnek másokat. Mindenesetre szerintem nem normális, hogy ennyire megszállottan ugrasz a leskelődő nyílásra, ha mozgást hallasz kintről. A kíváncsiság egy dolog, de ez amit te csinálsz szerintem nem a kíváncsiságot oltja. Inkább valamiféle beteges, de legalábbis szélsőséges, vágyat akarsz kielégíteni ezzel. Keress fel egy szakembert. Ez már nem vicces.
2017. máj. 16. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!