Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti is szoktátok a szomszédokat...

Ti is szoktátok a szomszédokat lesni figyelgetni mikor megy mikor jön hogy néz ki stb?

Figyelt kérdés
2017. máj. 9. 22:12
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Miert beteg? Am e csak 23 vok. De lehet orokoltem mert nagymamammal kiskoromban csaladi haz volt igaz mindig az ablaknal ultunk es a jarokeloket bamultuk meg azokrol beszelgettünk . De engem ez sexualisan is izgat ha a sracrol van szo pl hogy nezem a segget ahogy elmegy meg ilyenek. Lehet beteg de sztem nem az csak azt lenne jo tudni masok is csinalnak e ilyet. Amugy ez alberlet es nyaron koltozni kell ha eladjak a keglit emiatt most picit ki vagyok hogy a sracot nem nezhetem. Ki tudja milyenek lesznek az uj helyen a szomszedok. Itt lehuztam 9 évet
2017. máj. 10. 10:31
 12/30 A kérdező kommentje:
Es megmi gaz hogy anyamek utalnak itt lakni igy meg ha lenne is kiado lakas akkor is tuti mashova mennenk. Talan meg kellene tartanom egy kulcsot es neha feljarni a lepcsohazba maszkalni ez hulyeseg?
2017. máj. 10. 10:33
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

"Aztan ha hallom a liftet start a lyukhoz"

Eléggé...flúgos vagy. :-/

2017. máj. 10. 12:12
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
minden panelben vannak bolondok, ez törvényszerű...
2017. máj. 10. 12:27
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire tetszik a csávó, miért nem szólítod meg? Ez a voyeur attitűd tényleg beteges.
2017. máj. 10. 12:39
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Láncdohányos szomszéd autóját lestem, csak akkor tudtam szellőztetni ha nem volt itthon.
2017. máj. 10. 15:10
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Beteg vagy, ez nem kérdés.

És nem, az emberek általában nem érnek rá másokat figyelni, mert van elég dolguk.

2017. máj. 10. 17:27
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Mások után leskelődni szerintem beteges, perverz dolog.

31/N

2017. máj. 10. 18:21
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

11 éve lakom itt, de a szomszédok felét látásból se ismerem, azt meg leszarom, hogy mit csinálnak, amíg engem nem zavarnak vele

de nekem van saját életem, ellentétben veled

2017. máj. 10. 20:29
 20/30 anonim ***** válasza:

Az egyik szomszédom csempész cigit árul. Mindig hallom,ha jönnek hozzá,néha kikukucskálok,hogy kik járnak oda.

Van egy cigánygyerek,az az utca vègén lakik,de naponta minimum hatszor elmegy előttünk berúgva,bedrogozva,mindenféle zenéket énekelve. Elég változatos a repertoárja,mindig hallok valami új stílust. Volt mikor a rendőrök pont az ablakom alatt igazoltatták. Ilyenkor fèlig kilógva az ablakból röhögve videózok. 😂😂

2017. máj. 11. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!