Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Székesfehérvár jó hely?...

Székesfehérvár jó hely? Milyen ott élni?

Figyelt kérdés
2017. máj. 4. 18:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek. Még úgy is, hogy van, ami neked nem tetszik, mivel a szépség szubjektív, de az ideérkező emberek véleménye, amennyire én tudom, az szokott lenni, hogy szép város Fehérvár.
2017. máj. 9. 21:22
 22/30 anonim ***** válasza:
90%
Az én véleményem szerint is szép város, de mondom, ez emberfüggő. A többi dolog viszont tény.
2017. máj. 9. 21:24
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
"A város nem szép. Még felülről sem, nemhogy közelről nézve." - valóban? [link]
2017. máj. 11. 18:19
 24/30 anonim válasza:
100%
Lebet ezen vitatkozni,hogy melyik város jobb, de szerintem felesleges. Kinek melyik tetszik jobban, ki hol találja meg a helyét. Én kb.3 éve lakom Fehérváron, eddig nincs vele gondom, egy Borsod megyei kis városból költöztem ide, na ott volt kalandpark, libegő, bobpálya, sípálya,meg mit tudom én már mivel bővítették, mióta eljöttem onnan (Zemplén Kalandpark ha valakit érdekel neten megtalálja), viszont munka lehetőség nagyon kevés. A kalandparknál dolgoztam ott is csak úgy,hogy szerencsém volt, ki voltam közvetítve közmunkára és oda kerültem. Itt Fehérváron több a munka lehetőség,bár egy borsodi kis várossal összehasonlítani felesleges. Szórakozási lehetőség nem tudom,hogy milyen van itt Fehérváron, de nem id igen van időm ilyesmire a munka miatt. Esetleg néha-néha valahol egy-két sör munkatárssal, vagy felugrok Pestre rokonokhoz ha az időm úgy engedi. Mindent összevetve nekem eddig tetszik Székesfehérvár, szerencsére jó helyen is lakom, piac itt van mellettem, közel van a tesco,media markt, pláza, busz pályaudvar.
2017. máj. 12. 21:24
 25/30 anonim ***** válasza:
44%
Fehérvár nem rossz város egyáltalán szerintem. Közlekedés nem a legjobb. A város nagy része egészen szépnek mondható, talán nem is látni olyan panelt ami ne lenne felújítva. Egyetlen gondom van a várossal, a nagyszámú roma jelenlét. Bár szerencsére ezek nem a zűrösebb fajtából valók, inkább csak egymás közt cigánykodnak. Ha valaki fel akarja magát találni van rá lehetőség, vannak kávéházak, mozi, színház, éttermek, fürdő, konditermek, szépségszalonok, vannak koncertek, fesztiválok is. Ha valaki ennél többre vágyik, az költözzön a fővárosba.
2017. dec. 1. 19:38
 26/30 anonim válasza:
100%

Én berhidai vagyok ugyan, de dolgoztam Veszprémben is, most jelenleg pedig Fehérváron. Azt kell mondanom hogy Fehérvár 1000-szer jobb, én most nem a szépségére vagy hogy milyen házak vannak vagy iskolák, nem ilyenekre gondolok, hanem az emberekre

itt vhogy úgy érzem mindenki olyan mint én, hasonló személyiség, csendes, nyugodt nincs akkora nagypofájúság, nincs annyi pávagyerek, nincs annyi divatmajom, plázakurvą stb., nekem pl. több kollégám egyben olyan barát akikre bármikor számíthatok magánéletben, munkában egyaránt, mindenki kicsit közvetlenebb, alapból könnyebb barátokra lelni itt, segítőkészek, nem néznek ki azért ha te valamibe különbözöl kicsit az átlagtól, nincs ez az újgazdag egoista "burzsuj" réteg

Veszprém ellentéte Fehérvárnak, meg mondjuk többször hallottam azt a mondást hogy "az ember ott érzi igazán jól meg otthon magát ahol megszületett", ez az én esetemben abszolút így is van, mert Fehérvári születésű vagyok:))

2018. szept. 7. 21:56
 27/30 anonim ***** válasza:
39%

Hogy milyen Székesfehérvár?

Pozitívumok:

-Közel van Budapest

-Közel van a Balaton

-Közel van Veszprém

-Közel a Velencei-tó

-Számtalan munkalehetőség

-Fejlődő város

-Átmegy a városon az M7-es autópálya

-Választékos üzletláncok

Negatívumok:

-Ipari város, tehát koszos, szürke

-Egy igazi kommunista város

-Egy csöppnyi belvárosa van

-Nincs sok látványosság

-Bődületesen rosszak az útak

-Panelház-panelház hátán

-Elavult lakások

-Sok a cigány

-Sok a nyugdijjas

-Élettelen..

2020. szept. 16. 22:06
 28/30 anonim ***** válasza:
46%

-nincs sok cigány (valszeg nem jártál mér Borsodban, Pesten vagy Baranyában)

-nem koszos (nem jártál még az említett helyeken)

-nincs több nyugger, mint másutt

-a belvárosa átlagos méretű

-a magyar városok között kiemelkedő látványosságok tekintetében

-mitől lenne igazi kommunista város? Ha az is lenne, ez miért hátrány?

-nincs több panel, mint egy átlagos magyar nagyvárosban. A legtöbb panelházat Fehérváron újították föl

-az utak semmivel sem rosszabbak, mint másutt

-annak élettelen, aki annak akarja látni

Ennyit rólad.

2020. szept. 18. 11:48
 29/30 anonim ***** válasza:
60%

Szeretem Fehérvárat! Szép város.

De én valamiért jobban szeretem Veszprémet, Pécset vagy Szekszárdot.

2021. máj. 11. 08:02
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
veszprémi vagyok, sztem Szekesfehervar vagy Szombathely millioszor jobb mint ez a nagy falu
2022. febr. 5. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!