Milyen a hétköznapi élet Tihanyban?
Én Balatonföldváron éltem 10 évig.
A nyárból semmit nem lehetett élvezni,mert ugyanúgy dolgozni kellett,mint máshol.Max a hétvége volt szabad,de sokszor akkor is dolgozni kellett vagy otthon a kertben,vagy fizetős munkát,mert télen alig,vagy semmi munka nem volt,csak a kihaltság,és nyáron kellett összeszedni pluszpénzt.
Szóval szép szép a Balaton,bár állandó lakosként hamar megszokja az ember,mint minden más lakókörnyezetet,úgy hogy egy idő után semmi különös nem volt benne.
Összességében nem is volt túl jó a téli kihaltság miatt,főleg ha nem volt munka.Amit még észrevettem,hogy az emberek a nyári pár hónapban akarnak ott meggazdagodni,és össze vissza mennek az átcseszések,meg a lehúzós árak,nincsenek nagy haverkodások az emberek között,inkább az érdek.
Gondolom Tihany is hasonló lehet,bár ez csak az én tapasztalatom,és az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!