Aki egyedül lakik hogyan bírja?
Hát én most pl. dolgozom azért, hogy egyedül lehessek. :D
Egy ismerősöm külföldön van és rám hagyta, hogy tartsam rendben a lakását, cserébe ott lehetek egyedül napokat, mert kis lakásban lakunk a barátommal és én megőrülök (meg ő is), ha nem lehetek egyedül pár estét, munka után.
Nincsen hobbid?
mindíg parázok mindenen, pl. hogy valami bajom lesz ès egyedül nem tudok segítsèget kèrni, meg fèlek egyedül èjszaka a sötèt lakásba(lehet sok volt a horror film)... ilyenek stb.
tudom hogy hülyesèg de komolyan így vagyok
Óh én imádom, hogy nem kell senkit kerülgetni. :)
27/n
Én is szeretem. Nincs, aki beleszóljon, hogy mit, mikor és hogyan csinálok (ésszerű keretek között persze, tehát nem állok neki lakásban hajnal 1-kor porszívózni/zavarni valamivel a lakókat). Na meg, mint már más is írta, nem kell senkit kerülgetni és senkihez alkalmazkodni itthon.
Fél éve költöztem el. Eleinte azt hittem én is, hogy rossz lesz, de elég volt 1 egyedül töltött éjszaka rájönni, hogy egy társasházban az égvilágon semmi félnivaló nincs.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!