Miért viselkedik egy férfi kollégám mostanában úgy a közelemben mint egy hibbant kamaszfiú?
Figyelt kérdés
Egyszer nagyon bámul, máskor rám sem mer nézni, zavarba jön és úgy vigyorog mint egy kiskamasz, pedig már elmúlt 30.2017. febr. 20. 12:38
2/7 anonim válasza:
be van rád indulva. vagy engedsz, vagy szépen elmondod neki, hogy nem akaradod őt.
4/7 anonim válasza:
Egyenletes visszajelzéseket adsz neki? Ha egyszer kellemesen nyugtázod hogy bámul, máskor meg ellenségesen elutasító gesztusokkal, az simán zavarba hozhatja.
5/7 anonim válasza:
Na vajon miééért? De miéééért? Úgy össze vagyok zavarodva, nem tudom, hisz csak egy butuska libácska vagyok...
6/7 anonim válasza:
Szeretne d*gni, csak ezt így ugye mégse mondhatja a szemedbe.
7/7 anonim válasza:
valószínűleg fülig szerelmes beléd, s ha meglát zavarba jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!