pesti vagyok és nem nézem le a vidékieket...
a 'lenézés' szerintem azért érződik csak nekik, mert a pesti fejlesztések vannak előnyben... de hát persze, 1,9 millió ember + fél millió agglomerációban, persze hogy az a központi
(irányomból annyi csak a "lenézés", hogy néha megjegyzem hogy 'oh, az eléggé rossz, hogy nincs minden nap mozi a városban; nincs bevásárlóközpont? durva, nem irigyellek titeket' meg ezek... de ez se lenézés, csak én nem ehhez vagyok szokva, és nekem fura lenne már így ezek a lehetőségek nélkül lennem; még ha nem is élek vele)
de mint pesti, engem nagyon sok vidéki nézett már le, távolabbi rokonságból is, hogy 'húúú lejöttél hozzánk falura? wáow, nem hiányzik a nagy pesti élet?' meg pár durvább, arra utalva, hogy biztos életképtelen lennék ha nem lenne minden a seggem alá tolva...
szóval ez eléggé két oldalú érme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!