Olyan lakóval aki nincs tekintettel a többi lakóra és nem hajlandó egy picit sem alkalmazkodni lehet valamit kezdeni?
Ismerős a helyzet. Több ilyen szomszédomat üldöztük már el a társasházból, függetlenül attól hogy tulaj volt-e vagy albérlő. Az egyik bebált módszer a beton dörömbölése. Egy deszkalapot lehet a műpadlóra is helyezni és a kalapács nagyobb felületű oldalával püfölni. A beton jól átvezeti a dörömbölést így is, sőt még jobban, és nem sérül a lakásod. A dörömbölést nem szeretik a nullás IQ-jú zombik és hamar elhúzza a csíkot onnét. Egy másik jól bevált módszer egy zsebriasztó ami rendőrségi hangjelzésre emlékeztet. Korábban PC-ről fogfúrás hangot indítottam el nekik, de a zsebriasztó zseniális.
A dörömbölésem nem szokta a normális szomszédaim zavarni, sőt tudják hogy miért van és nagyon hálásak szoktak lenni amiért szembe merek szállni az ilyen figurákkal. Volt rá példa hogy kívül is dörömböltem a betonfalát de úgy hogy még részeg falbontó culáger is csak inas lehetett volna mellettem. Ez bevált, 100 % volt a siker. Ha netán rendőr odajött volna és joggal megkérdezte volna mit csinálok, nyugodtan csak annyit mondtam volna hogy megfelelő mentális atmoszférát csinálok a házunkban. Az ilyen szomszéd visszaköltözött falura a disznói közé ahova való. Bár az állatvédők nem örülnek neki.
Korábban én is sikertelen voltam a zombikkal szemben és jól nevelt diplomás módjára úgy kértem meg a normális viselkedésre mint ha egy angol lordot kérnék meg. De hamar rájöttem hogy nem ez az anyanyelvük. Hanem az amivel a kanász hajtani szokta az állatokat és ha állatoknak vannak nézve, úgy hogy nem is szavakkal kérik meg valamire, abból nagyon jól értenek.
A panelélet szépségei ...
Most elég jó áron el lehet passzolni a panelt és irány a családi ház!
#8 válaszolónak igaza van.
Nekem is volt hasonló szomszédom, de én egyszerűen visszaéltem a fizikai erőfölényemmel, és attól lehiggadt. Nem éppen úriemberhez méltó eljárás, de hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!