Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Betiltanátok a házi tüzijátékot?

Betiltanátok a házi tüzijátékot?

Figyelt kérdés
Szilveszterkor lehet csak ha jól tudom, persze csinálják egész évben. Úgy vettem észre a legtöbb embert bosszantja, egy szűk réteg gagyi szórakozását szenvedi a többség és akkor szegény állatokról ne is beszéljünk.

2016. dec. 10. 19:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy rémlik, hogy pont az ember hozott létre ideggyenge ölebeket meggondolatlan pároztatással évszázadokkal ezelőtt is, meg ma is, vagy ma meg különösen. A 90%-át a természetes szelekció már rég kihajította volna a kukába, önállóan életképtelenek. De hát vannak, van rájuk biztos kereslet, az ember keresi őket. Most meg az ember dobja félre, mert miért lett ilyen, csak mert ő szórakozni akar. Hát rossz Isten lenne az ember :D

Ettől függetlenül a tanításról amit mondtál nyerő, ott a pont. Csak vannak kutyák, amiknél (már) ez szarnak pofon.

2016. dec. 11. 07:13
 12/35 anonim ***** válasza:
30%
Én igen. Egyik lány osztálytársamnak a teljes karját megégette két srác, pedig csak sétált az utcán.
2016. dec. 11. 09:08
 13/35 anonim ***** válasza:
80%

"Egyik lány osztálytársamnak a teljes karját megégette két srác"

Ezt azért erősen nehezemre esik elhinni.

2016. dec. 11. 09:46
 14/35 anonim ***** válasza:
45%

Haveromat elütötte az autó , tiltsuk be az autót..Szóval mert egy két hülye- figyelmetlen ember szabályt szeg,nem kell egyből nekirontani az egész műfajnak,főleg hogy csak egy napról van szó.

Akik szülinapra esküvőre rendelnek tűzijátékot azok profi cégekkel csináltatják akik értenek is hozzá. És az egész nem több mint 10 perc.

2016. dec. 11. 11:53
 15/35 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem is abszolút egy bizonyos réteg tartja ezt kielégítő szórakozás fajtának, azért az igényesebb családok, emberek vagy elmennek egy normális 20-ai tüzijátékra vagy nem néznek tüzijátékot. A ház mögött a sufni mellől fellődözés szerintem is kimeríti a "gagyit".
2016. dec. 11. 12:10
 16/35 anonim ***** válasza:
69%

@12:10

Az "igényesebb családok" ott hagynak több tízezreket komoly látványos tűzijáték telepekre.

2016. dec. 11. 13:00
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy igényes család vagyunk. Két kutyával, mégis szeretünk tüzijátékozni szilveszterkor. Nem nagy telepet veszünk, de az, hogy éjfélkor együtt kinn az utcán az egész családdal lövöldözünk, igenis hangulatos és szórkaoztató. Lehet gagyi, a kis tüzijáték, de pont a kisebb veszély miatt használjuk ezeket. Tudod nem csak az lehet hangulatos, az lehet ünnepi, ami nagyot szól és rendkívül látványos. Nekünk fontosabb, hogy együtt szórkozzunk, amihez nagyban hozzájárul, hogy nem ezer fős tömegben kell órákat fagyni a hidegben, hogy láthasd a nagy tüzijátékot. Otthon vagyunk, jót eszünk, iszunk, szórakozunk..
2016. dec. 11. 14:27
 18/35 anonim ***** válasza:
41%
Egyszer egy tűzeset volt miatta a közelemben... Nem szakavatott embernek nem való az ilyen.
2016. dec. 11. 15:18
 19/35 anonim ***** válasza:
77%
Az én érdeklődési területemen totálisan kívül esik a tűzijátékozás, mondjuk szilveszterkor tök normálisnak tartom. Mióta kutyám van, kicsit tartok tőle, mert nagyon nehéz olyankor vele, meg sajnálom is szegénykémet nagyon. És azt se szeretem, hogy balesetveszélyes. Az emberek nem szoktak felelősen, egymásra vigyázva szórakozni, nagyon sokszor csak a szerencsén múlik, lesz-e baleset a petárdázásból..
2016. dec. 11. 16:11
 20/35 anonim ***** válasza:
Előző, a petárda be van tiltva.
2016. dec. 11. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!