Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A felettem lévő szomszédok...

A felettem lévő szomszédok szurkálnak valami elektromos eredetű készülékkel. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Szeretnénk tudni, hogy vajon mi lehet ez, mert élni nem lehet alatta el kellet miattuk otthonról menjek családtagjaimhoz. Nem tudom bebizonyítani, mert ha jön hozzám a családom, vagy barátaim akkor nem csinálják. És így nem tudom bebizonyítani. És nem engednek be idegeneket, hogy megnézzek. Segítsetek!

2016. nov. 7. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Paranoia lvl 1000!

"valami üreges kanapészerűség" => ágyneműtartós?

"nem tagadják mikor veszekedek velük","tessék várni, mert ezután jön a java." => Gondolom a t.kük tele van a paranoiáddal és simán csak sz.patnak!

"Nagyon téved valaki, ha azt hiszi hogy bolond vagyok, mert az utolsó alkalommal arra ébredtem, hogy megfulok és éreztem, hogy erős szúrást kapok a gégém tájéken."

Ez lehet még valamilyen skizofrénia is, esetleg kényszerképzetekkel megfűszerezve!

Szerintem fordulj (vagy utaltasd be magad) orvoshoz!

Ha nem megy kérj odaútra fuvart, már tuti dizájnos muszájdzsekik vannak!

2016. nov. 7. 21:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Tetszenek a megadott címkék. Főleg a _tudomány_. :DD
2016. nov. 7. 21:23
 13/16 anonim válasza:

"Sajnos ez nem humor és semmi köze nincs a Lipóthoz! Ez valóság és sajnos ennyire sok buta ember van, hogy ehhez nem ért senki! Ha nem tudnak valamit arra rögtön azt mondják, hogy bolond."

Neem, tessék elhinni, mi vagyunk a hülyék a bolondok, egytől egyig! :)

2016. nov. 8. 17:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Kellene a feletted lakó címe! Szükségem lenne arra a távszúrkáló szerkezetre ,mert a mellettem lakót el kellene már végre üldözni és erre nagyon alkalmasnak látszik ez az elmés masina.
2016. nov. 8. 19:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért írok ide,mert annyira jót röhögtem a kérdésen,hogy azt akarom,hogy örökre megmaradjon a megválaszolt kérdéseim között :D:)))
2016. dec. 3. 18:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Majd nekem is kéne. Ha megszerzed akkor kölcsön adod? :D
2016. dec. 4. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!