Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha alberletben van valaki,...

Ha alberletben van valaki, akkor ez mennyire normalis?

Figyelt kérdés

Soha nem csinaltunk problemat abbol, ha a masik felhoz magahoz valakit 2 ora kozott, de szamomra az a kiakaszto, hogy a masik 2 lakotarsamhoz ha jon valaki, mindig kinn ulnek a konyhaban, ami amugyus eleg kicsi. Ha pl ki akarok menni enni, ott ulnek, jaj csinaljunk neked helyet. Ott ulnek es bamulnak.

Ha feljon hozzam valaki, akkor nem az a normalis, hogy behozom a szoba, es nem zavarok mast?

2016. okt. 27. 08:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Még tesómnál is azt szoktam meg, hogy a konyhában ülök le. Régen csak ott dohányoztak, és én is ott gyújtottam rá. Már évek óta nem dohányzok, de ez a szokás megmaradt.
2016. okt. 27. 22:47
 12/12 anonim ***** válasza:
A társbérlet ezzel jár. Ha feljön valaki, hogy megigyunk egy kávét, akkor nem zavarom be a vendégemet a szobámba, amíg kint matatok. Ha meg más is kimenne, az nagyobb bunkóság, ha felállunk és elvonulunk látványosan. Egy pohár vízért, vagy egy szendvicset összedobni úgy is tudsz, ha ők kint ülnek. Ha esetleg főznél, nekem nem férne rá a pofámra, hogy ott pöffeszkedjünk, de ezeket meg is lehet szépen beszélni. Ha ennyire nem bírod az embereket, miért nem nézel olyan lakhatás után, ahol csak te vagy?
2016. okt. 28. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!