Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek három lány megfér...

Szerintetek három lány megfér egy garzonban egyetem alatt?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel kerestünk már rég lakást, viszont nagyon magasak az árak, ami meg jó lett volna nagyon messze volt.

Végső soron találtunk egy garzont, és úgy gondoltuk,ha három fele osztódik az összeg akkor ideális.

Nem valami nagy a szoba, három ágy meg 1-2 asztalka elfér, picike konyha és fürdő.

A harmadik lányt nem ismernénk.

Kétségeim vannak, még nem laktam senkivel, nem tudom mennyire tudnánk elférni így?

Gondolom egy bentlakás szobája sem nagyobb?

Mit gondoltok?

2016. szept. 1. 00:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Pasiként nagyon durván beköltöznék hozzátok:D
2016. szept. 1. 06:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Az egyetem alatt 3 év volt, mikor 3 ágyas koliszobábn laktam és mindhárom évben teljesen jól elvoltunk. Nekem mondjuk mákom volt, mert mindig olyanokat fogtam ki, akik adtak a tisztaságra így ebből nem volt vita. Emelett laktam olyan 2 ágyasban, aminek saját fürdője volt. Azt talán még nehezebb is volt. Így utólag úgy foglalnám össze, hogyha nem állandóan csak a szobában ültök és előre tisztázzátok, hogy a tisztaságra mindenki figyel, mik a szabályok, akkor simán kibírható.
2016. szept. 1. 08:10
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! :D

Románul is így nevezik, ebből gondoltam,hogy talán magyarul nem így használjátok :)

Mindenképp egyetemistát vennénk be,mi is azok vagyunk, eléggé biztatóak a válaszok :)

Mi sem szerettünk volna koliba menni, viszont külön-külön szobákra nincs pénzünk.

2016. szept. 1. 09:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Két unokatestvérem egy garzonban nőttek fel és 4-en voltak. Most már csak 3-an, mert a legidősebb gyerek már egyetemista. Mindig jól elfértek.
2016. szept. 1. 18:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Simán, arra figyeljetek, hogy mindenkinek legyen külön íróasztala és azok felett több polc és mindenkinek lesz saját kis helye ahova pakolhat. Koliszobák szerintem kisebbek és oda is bezsúfolnak 3 embert. Ahol én laktam (Győr SZE belső koli) az 3*4 m-es volt. Az egyik ágy emeletes ágy (csak így fért el 3 fekhely), a fürdő közös volt a szomszéd szobával, konyha a folyosó végén...

Én itt összesen 2,5 évet voltam ebből csak 1 félév volt igen gáz (a 3. csaj miatt, akit nem ismertünk) meg az utolsó félévemben egy idegen csajjal lettünk ketten, szuper volt, de amikor pár hónap után jött egy harmadik szörnyű lett az is.

Igazából tényleg csak rajtatok múlik, hogy kijöttök e, a ti esetetekben a harmadik lánynak lesz a legnehezebb mert ő nem ismer titeket.

2016. szept. 2. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!