Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek három lány megfér...

Szerintetek három lány megfér egy garzonban egyetem alatt?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel kerestünk már rég lakást, viszont nagyon magasak az árak, ami meg jó lett volna nagyon messze volt.

Végső soron találtunk egy garzont, és úgy gondoltuk,ha három fele osztódik az összeg akkor ideális.

Nem valami nagy a szoba, három ágy meg 1-2 asztalka elfér, picike konyha és fürdő.

A harmadik lányt nem ismernénk.

Kétségeim vannak, még nem laktam senkivel, nem tudom mennyire tudnánk elférni így?

Gondolom egy bentlakás szobája sem nagyobb?

Mit gondoltok?

2016. szept. 1. 00:36
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Bocsi, nem magyarországi vagyok, csak most kezdtem gondolkodni,hogy a garzon nem magyar kifejezés.

Szóval garzon alatt egyszobás lakást értek.

2016. szept. 1. 00:39
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Szobamérettől függ. Nekem személy szerint kicsi a rakás érzésem lenne. 3 db ágy az már önmagában sok helyet elfoglal.
2016. szept. 1. 00:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy kocsiban is elférnek, nemhogy egy garzonban.

Hogy hogy jöttök ki az meg már más kérdés. :D

2016. szept. 1. 00:55
 4/15 anonim ***** válasza:
60%
Simán. Rajtuk múlik. Ha normálisak, akármennyi kb. >,<
2016. szept. 1. 01:23
 5/15 anonim válasza:
100%
Hát, necces, még ismerőssel, külön szobában is sok "hákli" előjön az emberből (tapasztalat...). De végülis nem lehetetlen, ha találtok egy normális lakótársat, és mindannyian kellő alkalmazkodóképességgel rendelkeztek. Én mondjuk biztos nem bírnám ki, hogy legalább 3 évig nincsen semmi privát szférám.
2016. szept. 1. 01:38
 6/15 anonim válasza:
100%
Ja és amúgy használjuk magyarul is a garzon kifejezést. :)
2016. szept. 1. 01:39
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Mi a koliban négyen voltunk egy pici szobában, ki lehetett bírni. Ha jóban vagytok akkor nem vészes
2016. szept. 1. 01:43
 8/15 anonim ***** válasza:
86%

Nézőpont kèrdése. De inkább az mint a kollégium. Gondold el a koliban is többen össze vagytok zárva kis szobákban, ráadásul a zuhanyzó meg a wc is közös még vagy 20 emberrel. Ha meg közép

iskoláról van szó még a tanárok parancsolnak is ráadásul de feltételezem hogy már főiskoláról vagy egyetemről van szó. Én megpróbálnám a garzont mindenképp.

2016. szept. 1. 03:14
 9/15 anonim ***** válasza:

A garzon kifejezés rendben van, csodálkoznék, ha valaki nem értené. :D

Egyébként szerintem 3 ember sok egy szobában, én pont ezért nem mennék kollégiumba se. Ha valaki horkol, az úgy kész horror. :D Azért szerintem jobb, mint a kolesz, ha nincs más lehetőség, legalább így van külön fürdőtök és konyhátok.

2016. szept. 1. 03:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egyke vagyok, mindig saját szobám volt.

Ehhez képest soha nem volt gondom a kolesszal, azzal sem, amikor négyen laktunk feleakkora szobában, mint ami nekem volt otthon.

Ilyen fiatalon még nem gond, bulis, jól ellesztek. Arra figyeljetek, hogy a 3. lakótárs mindenképpen fősulis vagy egyetemista legyen, dolgozó lánnyal ne költözzetek össze. Nem kompatibilis.

2016. szept. 1. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!