Szerintetek az új település új élet?
Barátom meg én egy faluba születtünk. Mindkettőnknek vannak rossz élményei itt. Én amikor kozepsuliba kezdtem jarni akkor szépen lassan sinre ment az életem. Nem a kozepsuli miatt csak annyi pozitiv van ott h van 2 nagyon jo barátnőm 20-30 km re. A falummal nincs baj gyökér mindenhol van. Baratom viszont szeretne a szomszédos kisvárosba költözni majd mert szerinte új életet kezdhetne, a mostani nem jo stb.
Csaladom az o családja itt lakik. Sok ismerősünk van bár a jo haverbol jo baratbol keves. Es nem is arrol van szo nekem hogy a rokonok meg egy két személy miatt nem mennek el mert gondolom találkoznánk attol hanem itt vagyok otthon, teljesen megfelel. Átmenetileg laknék én külföldön is de akkor is ide jonnek vissza. A barátommal nagyon jol megvagyunk csak felek ha eljön az idő akkor emiatt megy galyra a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!