Megbüntethetnek minket ezért? (szomszéd gyerek)
Figyelt kérdés
Konyha az utcára néz, alacsony ablakkal. A szomszéd gyerek kb 12-14 éves, folyamatosan benyúlkál a nyitott ablakon és leemel a pultról dolgokat. sütit, üdítőt stb...
Sajnos az étel tárolása és bezárt ablak itt nem megoldható.
Párom apróra tört üvegszilánkot akar szórni egy tál sütire és úgy odatenni, hogy a gyerek ne lopjon.
A gyerek szüleinek hiába szólunk..
Félek ha megteszi, baja lesz a gyereknek és megbüntetik a páromat.
2016. aug. 13. 21:58
71/74 anonim válasza:
már írta, hogy a szúnyoghálót kivágta a gyerek.
72/74 anonim válasza:
Bár már a határozott meggyőződésem, hogy ez kamu, de játsszunk el a gondolattal, hogy vannak ilyen hülye emberek.
Ha tettek fel szúnyoghálót, erre azt felvágta és úgy vett el valamit, akkor az már rongálással párosuló betörésnek minősül és a rendőrségnél kell feljelentést tenni a tettes megnevezésével.
A többi az ő dolguk.
73/74 anonim válasza:
teljesen egyetértek veled, és nagyon remélem én is, hogy kamu. csak szerintem sajnos léteznek ennyire egyszerű emberek.
74/74 anonim válasza:
én meg az elején el is hittem hogy valós a kérdés :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!