Megbüntethetnek minket ezért? (szomszéd gyerek)
Konyha az utcára néz, alacsony ablakkal. A szomszéd gyerek kb 12-14 éves, folyamatosan benyúlkál a nyitott ablakon és leemel a pultról dolgokat. sütit, üdítőt stb...
Sajnos az étel tárolása és bezárt ablak itt nem megoldható.
Párom apróra tört üvegszilánkot akar szórni egy tál sütire és úgy odatenni, hogy a gyerek ne lopjon.
A gyerek szüleinek hiába szólunk..
Félek ha megteszi, baja lesz a gyereknek és megbüntetik a páromat.
köszönöm a válaszokat.
Ürüléket nem teszek a konyhapultra! :) A szilánkot pedig veszélyesnek tartom.. Talán egérfogóra rábeszélhetném a párom, de az is eltörheti a gyerek ujját.
Kérdező, a te megoldásod: epoxigyanta :)
Hidd el többet nem nyúl hozzá.
Én már az elsőnél felrúgtam volna a kölköt. Komolyan az ilyenek mit hisznek magukról, én mikor kisgyerek voltam nem mertem ilyeneket csinálni..
Esetleg mikor benyúl b*sszatok oda egyet a kezére..
Megbüntethetik, méghozzá jogosan!
Akkor már inkább hashajtót rakjatok bele vagy valami ehetetlen módon sózzátok el vagy valami hasonló, amitől fizikai baja nem lesz a gyereknek, de remélhetőleg leszokik a lopkodásról tőle.
Amúgy én sem értem, hogy miért nem lehet megoldani az étel tárolását másutt. Nálunk sem lehet a konyhában tárolni ételt (más okból), de épp ezért a romlandó étel az a hűtőben van, a nem romlandó meg dobozokba pakolva a beépített szekrény aljában. Minden más, gyorsan fogyó, pl. sós süti, chips, nasik meg műanyag dobozokban lezárva a szoba sarkában álló kis asztalon! Ha a konyhapultotok alatt üreg van, akár oda fel ki tudtok alakítani egy polcos rendszert és ott is tudtok élelmiszert tárolni. Gondolom a gyerek azért nem mászik be az ablakon és kezd el kutakodni, hol találja a kaját, ha benézve nem lát semmit! De tényleg a legegyszerűbb, ha bármit, amit nem kell a hűtőben tárolni, azt saját csomagolásában, zacskóban vagy dobozban gondosan lezárva egy kulccsal zárható szerkénybe raktok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!