Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet az ingerült nyugdíja...

Mit lehet az ingerült nyugdíjas emberrel kezdeni?

Figyelt kérdés
Edzettünk a lakásban késő délután majd a szomszéd felordított hogy hagyjuk abba a dübögést,majd becsapta az ablakát. Én lementem, mert a problémákat meg lehet beszélni normálisan, gondoltam. Megkértem hogy ne ordibáljon nekem fel hanem jöjjön fel és úgy mondja. És mellesleg nem este van és nem vagyunk öregek hogy aszerint is éljünk. Pedáloztak hogy rendőrt hívnak meg ők régebben laknak itt... csak azt nem értik meg hogy ez egy társasház most nem maradhat mindenki csöndben mert őket zavar minden. Nem lehet velük normálisan beszélni (kb 55-60közti nő és egy 19-20 körüli csaj)

2016. júl. 18. 12:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem szoktuk ordíttatni a zenét.

Azzal van a probléma hogy nem tudja normális hangnemben közölni a problémáját. Nem arra akarok rámenni hogy rosszban legyünk amit el is mondtam már neki. De személyesen közölje a panaszát ne az alsó szintről felordítva. Így lenne korrekt. Nem?

2016. júl. 18. 17:25
 12/15 anonim ***** válasza:
37%

Igen, ebben igazad van.

De az lenne korrekt, ha tudnád, hogy egyes tevékenységeid másokat zavarhatnak.

2016. júl. 18. 19:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

- dübögsz

- éjjel beszélgetsz, "jól érzed magad" - gondolom vihánvcoltok, röhögcséltek az erkélyen

- nem tud aludni, nappal meg ugráltok

Na, én felénél rátok hívtam volna a rendőröket, nem is egyszer.

Tanulj meg alkalmazkodni, és relatíve ks.sban csinálni a dolgaidat, vagy költözz egy szigetre.

2016. júl. 22. 08:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Figyelj csak komom! Forditsuk meg a helyzetet! Te vagy lenn es o csinalja ezt folotted, mikor te akarsz aludni. Nem gondolod, hogy az ember a lakasaban pihenhetne? Hova menjen? Itt te vagy az aki iranyitja a dolgot. Ezt te csinalod vele. Es most fel vagy haborodva....tenyleg?
2016. júl. 28. 01:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Meg valami amit nem vettem eszre....

Azt irod az a bajod vele, hogy "felordit" es nem "jarul szined ele", ahol megker, hogy hagyd letezni ot is. Mikor valaki tobbszor van zaklatva egy olyan ember altal, aki egyszeruen "keresztul gyalogol rajta"; es nem vesz rola tudomast, akkor kifogynak az udvarias megszolitasok es ordas uvoltozesbe fajul a dolog.

Vedd eszre kerdezo, hogy ezt te csinalod vele. O csak reagal. Inkabb nojj fel es sertodes helyett old meg a bajotokat. A megoldas ugyanis a TE kezedben van. Ha te nem zajonganal; o nem uvoltozne fel. :)

2016. júl. 29. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!