Mit lehet az ingerült nyugdíjas emberrel kezdeni?
Nem szoktuk ordíttatni a zenét.
Azzal van a probléma hogy nem tudja normális hangnemben közölni a problémáját. Nem arra akarok rámenni hogy rosszban legyünk amit el is mondtam már neki. De személyesen közölje a panaszát ne az alsó szintről felordítva. Így lenne korrekt. Nem?
Igen, ebben igazad van.
De az lenne korrekt, ha tudnád, hogy egyes tevékenységeid másokat zavarhatnak.
- dübögsz
- éjjel beszélgetsz, "jól érzed magad" - gondolom vihánvcoltok, röhögcséltek az erkélyen
- nem tud aludni, nappal meg ugráltok
Na, én felénél rátok hívtam volna a rendőröket, nem is egyszer.
Tanulj meg alkalmazkodni, és relatíve ks.sban csinálni a dolgaidat, vagy költözz egy szigetre.
Meg valami amit nem vettem eszre....
Azt irod az a bajod vele, hogy "felordit" es nem "jarul szined ele", ahol megker, hogy hagyd letezni ot is. Mikor valaki tobbszor van zaklatva egy olyan ember altal, aki egyszeruen "keresztul gyalogol rajta"; es nem vesz rola tudomast, akkor kifogynak az udvarias megszolitasok es ordas uvoltozesbe fajul a dolog.
Vedd eszre kerdezo, hogy ezt te csinalod vele. O csak reagal. Inkabb nojj fel es sertodes helyett old meg a bajotokat. A megoldas ugyanis a TE kezedben van. Ha te nem zajonganal; o nem uvoltozne fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!