Megérné Magyarországra költözni?
Mosr végeztem az egyetemen, mindig is Romániában éltem, viszont mindig is tudtam, hogy szeretnék máshol élni. Az első gondolat Anglia volt, de miután kilépett az Eu-ból inkább nem mentem és Magyarország mellett döntöttem. Valamint barátnőm is jön velem, akinek végig itt volt mubkahelye és ha jönne velem akkor ezt most feladná.
Megköszönném ha esetleg valaki tudna nekem segíteni, hogy milyen lehetőségeink vannak.
Anglia még nincs veszve. Én nem iktatnám ki a lehetőségek közül.
Én szeretek Magyarországon élni, vannak itt buták, okosak, jó indulatú emberek és rosszak is. Munkát akkor könnyű találni, ha jól képzett vagy, akár szakmunkásként, akár szellemi munkásként.
Azért mennek ki az emberek innen külföldre, mert a fizetések nevetségesek a megélhetéshez képest.
Ha mész inkább a nyugati megyéket ajánlanám, ott az osztrák határhoz közel több a lehetőség, magasabbak a bérek.
A vidéki megyeszékhely és nagyobb városokban is az egekben az albi ár.
Veszprémben és Győrben 1,5 szobás lakás 80+rezsi.
Fizetés szempontjából Pest, Fehér megye és Komárom-E. megye vannak a legjobb helyen. A többi területen stagnálás. Ha nem versenyképes a diplomád, akkor szinte a szakmunkással egyenlő a megélhetési esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!