Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha rossz környéken lakok de...

Ha rossz környéken lakok de nincs pénzem elköltözni akkor mit tehetnék?

Figyelt kérdés
szóval roma emberek közt lakok a szüleimmel,és már a szememünket is kilopták,meg is vertek már engem mert a szüleimet védtem,a rendürség semmit nem csinált,befejezte a nyomozást ismretlen tettes ellen,hol ott tudtam kik voltak..de nincs pénzem elköltözni egyedül és a szüleimet sem hagynám veszélyben..mit tehetnék hogy nyugalmam legyen? még arra is gondoltam hogy a hid alatt is lakni jobb,legalább szabad vagyok..és még mondják hogy a pénz nem boldogit..
2016. júl. 3. 09:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Leírom ami eszembe jutott, hátha pont ez lesz a megoldás. A heggyel és mohameddel kapcsolatos közmondáshoz hasonlóan, a romákat kellene elüldözni onnét. Valami törvénybe nem ütköző pszichológiai ösztönzéssel talán lehetne.

Társasházban volt ilyen albérlő szomszédom, tényleg vetekszik az ilyen körülmény a recski fogolytáborral. Mert eladni sem tudtam volna a lakást mert minden vevő meghallotta volna a folyton ricsajozó szomszédokat. Ezért több lakó összefogtunk és mindent bele. Sikerrel jártunk. Néha mi is tettünk szabályba ütközőt ellenük, szerencsére az általad írtakhoz hasonlóan ebben az esetben sem tett semmit a rendőrség (ellenünk).

2016. júl. 3. 09:54
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy? Ha még tanulsz, akkor építsd fel az életed, tanulj sokat, tanulj nyelveket, utána keress egy jól fizető állást akár külföldön is. Ha már dolgozol, akkor kezdj el fizetni egy lakástakarékot, és 4-5 év alatt összejön annyi, hogy egy hitellel kiegészítve már vehetsz máshol egy házat/lakást. Tudom, hosszú idő, de gyorsan elmennek az évek, és ha nem kezdesz el gondoskodni már most a jövődről, akkor 5 év múlva is ugyanebben a helyzetben leszel. Türelem és kitartás!
2016. júl. 3. 10:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezzel a logikával ha te csinálsz valami illegálisat a rendőrség sem fog semmit tenni ugyanúgy. Amúgy a romák félnek az átkozástól, átkozd meg az egyiket elrettentésként.
2016. júl. 3. 10:23
 4/8 A kérdező kommentje:

ma 10:05

A tanuláshoz is nyugodt körülmények kellenek,állandó belső feszültségben nem lehet tanulni..Te is megtudnád ha ilyen helyen laknál.

2016. júl. 3. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor várd, hogy a fejedre hullik az égből 10 millió forint.
2016. júl. 3. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:
37%
Hol laksz? Zugloban? Kobanya? Viccen kivul, ha a helyedben lennek, en megprobalnam megolni oket. Szereznek egy akalmi munkat, amivel osszekaparnek ugy 50 ezret abbol vennek egy pisztolyt es kicsinalnam a barmokat. Ha nincs lelki nyugalmad, akkor nem fogsz tudni normalisan elni.
2016. júl. 3. 12:59
 7/8 A kérdező kommentje:

12:59

Akkor meg mehetek a börtönbe,ott se lessz jobb

2016. júl. 3. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy-egy értelmesebb tipp engem is érdekelne. Igaz, én dolgozó de mrha csóró pályakezdő vagyok, egy rettentően zajos, primitív emberekkel teli környéken. Nem Kőbánya, nem Zugló, ez a 13. kerület, Honvédkórházzal szemben. Itt ugyanez, egyik éjjel szült meg otthon egy roma asszony, 7/7 0-24-ben elemi erővel bömböl a zene ésatöbbi. Igaz, lopni még nem loptak, semmi ilyesmi, de a nem merem a rendőrséget kihívni (hiába van ott jó barátom) mert tudnák hogy én voltam, és jaj nekem.
2016. júl. 4. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!