Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy állítsam le a szomszédom?

Hogy állítsam le a szomszédom?

Figyelt kérdés
Panelben lakunk 8-ik emeleten. 6éves kislányommal élek aki nem egy mozgékony, csendes szófogadó gyerek. Ma az alattam lakó idő hölgy szolt hogy este 8után csendesebben legyünk. Mert 17órától 22óráig zörgünk dübörgünk stb minden nap. Januárban költözött ide és azóta nincs élete miattunk. Hirtelen fel sem fogtam mit mond...annyit mondtam nem mi vagyunk azok akiket keres. Majd kis idő múlva lementem hozzá hogy tisztázzuk. Mert géphangokat hall amit ide oda tologatunk stb. Elmagyaráztam neki heti két napot vagyunk itthon a többi napokon anyukámnál vagyunk. Tv-n és mosógépen kívül nincs gép a házban. Este fél 9kor alszik a lányom én meg levegőt sem veszek nehogy felkeljen. Azonkívül én abszolut nem hallok semmi zajt. Mondtam neki ha hallja jöjjön fel nézzen körül de én is szeretnék lemenni meghallgatni...Hogy tudnám leállítani hagyjon békén ne rágalmazzon?? Közösképviselővel meg nem tudom kikkel fenyegetőzött. Hogy tudom bebizonyítani az igazam?
2016. júl. 1. 21:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
45%
Elõrebocsátom picit öregnéni-ellenessé tett a két nagymamám!!! Kiválóötlet hogy meghallgatjátok a másik lakásából a ,zajt'. De jó tudni az öregek sokszor felsõbbrendünek hiszik magukat csak a koruk miatt és ennek megfelelõen viselkednek! És van, amikor csak a bunkóságból értenek! Nem vagyok rá büszke, de én pl. azzal állítottam le egyszer a nagymamám ok nélküli bunkóskodását hogy ne engem okoljon amiért a nagyapám 20 éve meghalt (pont 20 vagyok) és ezért 20 éve nem szexelt!! Hatott!!!!
2016. júl. 6. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!