A szomszédom évek óta kerítést gyárt a hálószoba ablakomtól pár méterre. Mit tegyek, hogy beszüntesse ezt az ipari tevékenységet?
Teljesen mindnegy, hogy mit csinál, ha folyamatosan dolgozik a fütésszel az ablak alatt, akkor feljelentheted arendörségen csendháborítás miatt.
Az tévedés, hoyg este 10-töl érvényes, ha napközben túl hangos, akkor akkorra is vonatkozik a rendelet.
Visszatérve az előzőekre,barkácsolni én is szoktam. Porszívót,fűnyírót stb. szívesen megjavítom ha meg tudom de vasárnap vagy ünnepen még füvet sem enged vágni a családom azzal hogy csend van és pihennek az emberek.
A te szomszédod nem barkácsol hanem iparszerűen csinálja a kerítéselemeket. Nyugodtan ballagj el a kisbabával az önkormányzatnál magasabb fórumra és ott szépen mond jegyzőkönyvbe a sérelmedet. Ez az ember semmilyen kíméletet nem érdemel ha annyit nem képes tenni hogy a körfűrész zaját a lehetőségeihez mérten mérsékelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!