Szerintetek jogom van megsértődni ezen?
Jelenleg gimiben vagyok elsős. Tegnap délután az egyik legújabb barátnőm átjött hozzánk. (Ő még sosem volt nálunk.)
Már amikor belépett az ajtón egyből megszólta a lábtörlőnket, hogy ez milyen csúnya meg, hogy ehhez már tehetség kell, hogy ilyen lábtörlőt találjon valaki. Ahogy mentünk beljebb mindent megszólt, hogy az előszobánk fala már rászorulna egy festésre stb. A szobámat se kímélte arra meg azt mondta, hogy milyen lepukkant meg undorító a szobám színe. A fürdőszobánkra meg már le sem írom mit mondott mert az nyomdafestéket nem tűrne. Szerintetek jogosan sértődtem rá ez miatt?
Sose értem az ilyen kérdést, ha azt mondjuk, nem jogos a sértődés, akkor abbahagyod a durcit...? Vagy ha azt mondjuk hogy jogos, akkor változik bármi is? Nem. Megsértődtél. Pont.
Őszintén szólva csodálom, hogy eddig nem tűnt fel, ha ilyen felszínes és paraszt a "barátnőd", de legalább nyertél egy kis élettapasztalatot. Az emberismeretet meg még gyakorold, jól jön az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!