Mit csináljak ezzel?
Figyelt kérdés
A feltehetőleg az utcámban lévő szomszédom szomszédjának a szomszédja olyan hangosan nyomattja a zenéjét hogy emiatt már az elmeállapotom jelenlegi fázisa is az elmelebetegítés határán van. 14 éves vagyok, nem bírok aludni még egyéb okok miatt is pluszba ez a személy nem haggyja abba. Bocsánat az nem illő beszédemért, de nagyon fáradt vagyok és dühös. Tehát ha tudtok segíteni, azt nagyon megköszönném!2016. jún. 19. 00:55
1/3 Inessential válasza:
Kihívhatod a rendőröket csendháborításért.
2/3 anonim válasza:
gyógyszertárban lehet 90ftért kapni nagyon jó narancssárga szivacsos füldugót , én anélkül aludni sem tudok. szerintem megszűnteti a problémád éjszaka
3/3 A kérdező kommentje:
A feljelentést valaki hajnali három körül már megtette. Füldogóm van, de az sem használt, mert a szomszéd hangosabb volt a füldugó hangtompító hatásánál. De azért köszönöm a válaszokat! :)
2016. jún. 19. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!