Milyen ötletetek van ezzel kapcsolatban? Mit lehetne még tenni? (részletek lent)
Nem engem érint személy szerint az ügy, hanem a tesómékat (pontosabban azt a házat, ahol ő lakik), de azért érdekelne a véleményetek! Előre megkérek mindenki, hogy ne írjon olyanokat senki, hogy miért nem költöznek el a házból a tesómék! Tudom, hogy az lenne a megoldás, de egyelőre nincs rá lehetőségük.
A konkrét ügy a következő: adott egy társasház és közvetlen előtte egy kocsma. Szerintem nem kell túl nagy fantázia ahhoz, hogy elképzeljétek, hogy milyen hangoskodás zajlik a kocsma előtt évek óta esténként, főleg, amikor bejön a jó idő. A hangoskodás mellett sokszor csövesek is megjelennek a kocsma környékén és vécének használják a ház környezetét. Már több mint 1 éve próbáljuk a tesómékkal valamilyen úton-módon bezáratni ezt a helyet, vagy legalább azt elérni, hogy elköltözzön máshová, mert elviselhetetlen, ami ott megy. Nehéz lenne felsorolni, hogy hány meg hány hatóságnál jeleztük már ezt a problémát, de persze semmi nem történt. Tud róla a rendőrség (akik már nem egyszer ki lettek hívva), az önkormányzat, a kerületi ingatlankezelő, ügyvédnek is szóltunk, a napokban a közterület-felügyeletet is értesítettük, de semmi nem történik. Mit lehetne tenni, kinek lehetne még szólni?
Amúgy nem a tesómék az egyetlenek, akiket ez zavar, ami itt megy, mert volt már évekkel ezelőtt aláírásgyűjtés is, rengetegen aláírták a házból, hogy zárják be ezt a helyet, de hiába... Jogerős végzés is van már egyébként, amely szerint már február végén be kellett volna, hogy zárjon, de még mindig üzemel. Már a helyi médiához is fordultunk, hátha tudnának segíteni, de még nem érkezett válasz tőlük. Ha van valakinek további ötlete, megírhatná! Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!