Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen Debrecenben a közbizton...

Milyen Debrecenben a közbiztonság?

Figyelt kérdés

2016. jún. 8. 21:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Rossz.
2016. jún. 8. 21:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit tudok mondani, hogy Miskolchoz képest jó.
2016. jún. 8. 21:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
egész jó, egyszer nyugodt szivvel mentem haza 11kor, bár később megtudtam hogy 2 házzal arréb valakit leütöttek 2 hete, és most a fél fülére megsüketült.
2016. jún. 8. 22:01
 4/12 anonim válasza:
91%

Átlagos, előfordul egy-két csetepaté, amit a környékbeli cigányok provokálnak(általában), pl tavaly nyáron éjfél körül egy srácot és barátnőjét hajdúhadházi ,,fiatalok" súlyosan megvertek, de elkapták őket. A rendőrök többsége általában nem cicózik itt.

Másik: nem tudom, hogy hová valósi, de múlt héten valamelyik nap egy ,,fiatal fiú" fényes nappal, a Piac utcán(a velvárosban, a villamosnál) próbált meg rabolni, bele is szaladt egy maflásba :)

Illetve ha a buszállomás környékén jársz, készülj fel a helyi ,,kemény magra" a helyszínen megb.szok mindenkit stílusával, hogy cigit, pénzt kéregetnek. Ha megmondod nekik, hogy nem adsz, akkor a qrva anyádat. Szó szerint, én minden nap megkapom ezt, de verekedni még nem próbáltak hál' Istennek.

Hogy jót is írjak: rendőröket elég sokat látni járőrözni, és gyakran igazoltatják is a gyanús alakokat.

Összességében: szerintem annyira nem vészes, de azért valami gázspray, bicska stb. legyen nálad, jobb felkészülni a rosszra is.

2016. jún. 8. 22:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem soha semmilyen atrocitás nem ért még se cigányok, se pedig gyanús alakok által, pedig 30 éves vagyok. Sose kéregettek még tőlem se pénzt, se tüzet. Hajléktalanok persze vannak, próbálkoznak, de nem vészes.
2016. jún. 9. 08:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Debrecenben is vannak nagyon biztonságos környékek, és kevésbé biztonságosak. A Petőfi-tér elég gázos, de különben egészen viselhető!

Azért mondták hogy rossz, mert akkor még ott volt a menekülttábor, ami sokat rontott a közbiztonságon... Ma már zárva van!

Szóval: a magyar átlagtól valamivel jobb, a norvéghoz képest nagyon karcsú...

2016. jún. 9. 09:34
 7/12 anonim válasza:
100%
Tőlem még senki sem kéregetett, se belém nem kötöttek soha. És én lány létemre éjszaka is simán hazasétáltam egyedül. A párom mesélt érdekes sztorikat, de lehet, hogy csak rajtam látszik, hogy csóró vagyok, ő meg orvosgyereke :D na de igazából, én úgy hallottam, hogy a Déry múzeum környéke nem túl biztonságos este.
2016. jún. 9. 14:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Összességében elég jó. A Nagyállomás környékét késő éjjel érdemes elkerülni de ott is sok a rendőr. Minden nap látni őket járőrözni. Ahol eddig laktam, kb, hetente volt a környéken rablás, gyilkosság, szóval ahhoz képest igazán biztonságosnak tűnik :D
2016. jún. 9. 14:44
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Kicsit off, de hamár Debrecen, mennyibe kerül ott egy albérlet, vagy lakótárs mellett egy szoba rezsi nélkül?
2016. jún. 11. 12:27
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
Egy másfél szobás egyetem közeli panel 65.000-nél kezdődik, állapot és hely/emelet függvényében. Villamos mellett 75 a kezdő...
2016. jún. 11. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!