Átlagos, előfordul egy-két csetepaté, amit a környékbeli cigányok provokálnak(általában), pl tavaly nyáron éjfél körül egy srácot és barátnőjét hajdúhadházi ,,fiatalok" súlyosan megvertek, de elkapták őket. A rendőrök többsége általában nem cicózik itt.
Másik: nem tudom, hogy hová valósi, de múlt héten valamelyik nap egy ,,fiatal fiú" fényes nappal, a Piac utcán(a velvárosban, a villamosnál) próbált meg rabolni, bele is szaladt egy maflásba :)
Illetve ha a buszállomás környékén jársz, készülj fel a helyi ,,kemény magra" a helyszínen megb.szok mindenkit stílusával, hogy cigit, pénzt kéregetnek. Ha megmondod nekik, hogy nem adsz, akkor a qrva anyádat. Szó szerint, én minden nap megkapom ezt, de verekedni még nem próbáltak hál' Istennek.
Hogy jót is írjak: rendőröket elég sokat látni járőrözni, és gyakran igazoltatják is a gyanús alakokat.
Összességében: szerintem annyira nem vészes, de azért valami gázspray, bicska stb. legyen nálad, jobb felkészülni a rosszra is.
Debrecenben is vannak nagyon biztonságos környékek, és kevésbé biztonságosak. A Petőfi-tér elég gázos, de különben egészen viselhető!
Azért mondták hogy rossz, mert akkor még ott volt a menekülttábor, ami sokat rontott a közbiztonságon... Ma már zárva van!
Szóval: a magyar átlagtól valamivel jobb, a norvéghoz képest nagyon karcsú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!