Pátyra szeretnénk költözni (új parcellázású rész). Tényleg sok a roma? Milyen a közbiztonság?
A környező településeket vizsgálva Páty rendelkezik a legmagasabb cigány lakossággal.(Én 1.000 főre saccolom) Van pár kimondott cigánytelep is (olyan utcák, ahol gyakorlatilag csak cigányok laknak) De elszórva is elég sok roma él a faluban. Én is pátyi vagyok, ide születtem már nagyon régen, de mindig nagyon sok cigány barátom volt. Szerintem a pátyi cigányok nagy része rendes.
Tehát, ha zavarnak a cigányok, ne költözz Pátyra, mert itt állandóan összefutsz velük.
De nem jelentenek veszélyt :)
Megválaszolom a magam kérdését, hátha valakit érdekel a válasz. :D
2. éve lakunk itt, valóban vannak romák, de Budapestről költöztünk ki (XI-XXII. ker), ahhoz képest a töredéke. ;) Telkiben és Budajenőn egyáltalán nincsenek és a pátyiakkal sincsen semmi probléma. Illetve azoknak van, aki a Burgundia környékére költözik, de aki a régi Illatos úton vett lakást az se hőbörgött. :D
Szóval az új részeket bátran ajánlom, jó a közbiztonság, remek a lakóközösség, az infrastruktúra pedig magasan a legjobb a környéken! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!