Igaz, hogy Pécsett nagyon rossz a közbiztonság?
Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 20:24
1/8 anonim válasza:
Én pécsi vagyok, eddig nem tapasztaltam, hogy nagyon rossz lenne.
2/8 anonim válasza:
Én bár nem vagyok pécsi, de van a rokonságomban, aki ott tanul, ergo él, viszont nem hallottam panaszt a közbiztonságra.
3/8 anonim válasza:
Itt lakom, hát annyira nem jó azért, saját bőrömön tapasztaltam, szerencsére semmi komoly nem történt. De attól még szeretek itt lakni, engem ez nem tántorít el. :D
4/8 anonim válasza:
Ugyanolyan mint másik nagyvárosban, megyeszékhelyen!
5/8 anonim válasza:
Milyen közbiztonság? Attól, hogy fél óránként elszáguld egy szirénázó rendőrautó a meki felé, még nincs közbiztonság. Pesti vagyok, ha nem muszáj senkit sem engedek el egyedül a családomból sehova, pláne este. Egy hete rugdosták meg a nővéremet egy öregek otthona parkolójában, amint bent ült a kocsijában, rányitotta az "úr" a kocsiajtót. Semmi nem lett belőle (mármint hivatalosan), mert a kamera ott nem rögzít, a könnyű testi sértés pedig magánvádas (mondják: a rendőrség alapból nem nyomoz). Akkor mitől féljen a bűnöző? És mivel ez törvényi háttér, nem lehet nagy különbség e kis országban. Csak MI tehetünk azért, hogy javuljon a helyzet: okos választással négyévenként. Ennyi...
6/8 Rush00 válasza:
Én személy szerint megvagyok elégedve a közbiztonsággal a lakókörnyezetemben. Nagyon jó, hogy a gyalogos járőrök is jelen vannak a közterületeken, itt a Gyárváros-Budai városrész-Meszes és körzete illetve Fehérhegy-Mecsekszabolcs körzetre gondolok, itt többször is láttam gyalogos járőröket a nap több órájában is. Szóval szerintem ez jó. De tudom ajánlani a rendőrséd "Házhoz megyünk megelőző-vagyonvédelmi programját" Ami a Budai Vám Tescoban szokott lenni! Itt lehet fel tenni kérdéseket nekik, és válaszolnak ismilletve foglalkoznak az üggyel. Pontos időpontot nem tudom, hogy mikor van de utánna járok!
7/8 anonim válasza:
Rush00 így van! Teljesmértékben egyet értek
8/8 anonim válasza:
Én a Mecsek fele lakom,mikor ide költöztünk ez egy drága,puccos környék volt. Kettővel mellettünk önkormányzati képviselő lakik,ez mutatja azért a helyzetet.
Nahát egy éve kb,mióta volt a Bándi Katás ügy,hogy eléggé leromlott a környék közbiztonsága.
Azóta sok lett a kokeró,drogos,szipus,minden.
Verekednek,lövöldöznek,kötekednek.
Szerencsére nekem személyes tapasztalatom még nem volt,remélem nem is lesz,de valami borzasztó.
Egész Pécs ilyen lett kb.
Sehol egy járőr vagy egy rendőrautó.
Pécsbányán meg István-aknán még a kereket is ellopják az alólad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!