Eger mennyire élhető város? Egriek! Szerettek ott élni?
Egyelőre diákként, főiskolára szeretnék oda menni albérletbe.
Milyen a közbiztonság? Drága város? Mennyi a munkalehetőség? Egyszerűen milyen az élet Egerben? :)
"Mennyi a munkalehetőség?"
Nulla a munkalehetőség.
Az enyhe túlzás hogy nulla,sőt ha akarsz találni találsz.
Nagyon szeretek itt élni mert nemcsak szép város dr aránylag nyugodt is. Bár néha azért rossz hogy a pénteken és a szombaton kívül nem nagyon van elet este a belvárosba azért ez nem olyan nagy tragédia.
Nekem rengeteg ismerősöm van a fősulin, ha oda kerülsz, majd észreveszed, hogy mindenki ismer ott mindenkit, de nagyon aranyosak, bárkit befogadnak a meglévő régi kapcsolatok körébe. :) Én is ide járok (azaz most érettségizek, szóval jártam) gimibe, az osztályból is többen mennek a fősulira. Ami egyébként július 1-től egyetem. :D
A közbiztonság jó, bár az Érsekkertnél jó vigyázni éjszaka, ott ne nagyon bóklássz egyedül, sőt éjjel sose! Drágának nem mondanám, a munkalehetőségről nem tudok nyilatkozni, az élet pedig nyugodt. Pénteken van szerintem a legnagyobb nyüzsgés, de akkor sincs óriási buli, mert főként olyan fiatalok vannak erre, akik a környéken laknak, az utolsó buszok pedig 22:45 körül indulnak hazafelé.
A fiatalság a kocsmák (Bíboros, Zöld Pecsét, Békafütty stb. - ezek a nagyibb és ismertebb helyek) körül találhatók inkább, vagy a kisebbek a Ligetbe járnak, de sok koncert van a Gödörben is. Én nem jártam a városszéli szórakozóhelyeken, mert vidékiként a buszpályaudvar körül érdemes maradnom, még ha a hajnali busszal, a 4:45-tel megyek haza, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!